BMW M

Joi, 12 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

BMW lansează la Geneva o gamă M mai "cuminte", rivală pentru Audi S

BMW va prezenta la Salonul de la Geneva o nouă gamă de modele sportive. Acestea vor asigura trecerea între versiunile de top actuale şi derivatele de performanţă M. Primul exponent va fi X6 M50d.
Miercuri, 21 Decembrie 2011 | General

BMW: "Nu simţim nevoia unui supercar de talia lui R8 şi SLS"

Un oficial al diviziei de performanţă BMW a declarat că M nu simte nevoia de a avea un supercar exclusivist. El a afirmat că în acest moment gama M are deja maşini care îndeplinesc criterii dure de performanţă.
Vineri, 28 Octombrie 2011 | Autoipoteze

BMW: "Încercăm să găsim o motivaţie suficientă pentru Z4 M"

BMW încă se gândeşte la o versiune de performanţă a actualului Z4. Dacă proiectul se dovedeşte viabil, Z4 M ar putea primi undă verde pentru producţie.
Luni, 24 Octombrie 2011 | Autoipoteze

Divizia M plănuieşte un model 100% propriu în următorii ani

Cum ar fi ca divizia de performanţă M a celor de la BMW să scoată pe piaţă un model de sine stătător? Răspunsul vine de la directorul de dezvoltare al germanilor: nimic nu este imposibil, depinde doar de moment.
Marti, 09 August 2011 | Reportaj

REPORTAJ: Injecţie de adrenalină cu trei modele BMW M

Automarket a participat la prima ediţie BMW M Tour 2011, eveniment de prezentare a modelelor M de la BMW. În cadrul acestui eveniment am experimentat modelele M3 Cabrio, M3 Coupe Frozen Gray şi noul Seria 1 M Coupe.
Luni, 08 August 2011 | Modele noi

Primele informaţii despre viitorul BMW M5 diesel

BMW are în plan lansarea unei noi versiuni M pentru actualul Seria 5. Derivatul sportiv va fi propulsat însă de un diesel de peste 400 de cai şi va purta indicativul M550dX.
Marti, 05 Aprilie 2011 | Autoipoteze

BMW X1 ar putea avea pe viitor şi o versiune M

BMW ar putea profita de succesul actualului X1 pentru a aduce pe piaţă şi o versiune M a crossover-ului compact. Bavarezii vor folosi probabil un motorul de 3.0 litri cu şase cilindri în linie.
Luni, 04 Aprilie 2011 | General

Şeful diviziei BMW M pleacă să conducă Mini

Kay Segler, directorul executiv BMW, va ocupa funcţia de preşedinte al subsidiarului Mini. Locul său va fi luat de Friedrich Nitschke, responsabil pentru dezvoltarea seriei Mini.
Miercuri, 02 Februarie 2011 | Intern

BMW Seria 1 M Coupe costă 53.568 de euro în România

BMW a anunţat că noul Seria 1 M Coupe va fi disponibil pe piaţa din România începând cu 26 martie. Modelul de 340 de cai putere va costa 53.586 de euro cu TVA.
Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Video

VIDEO: Chemarea străbunilor - BMW Seria 1 M vs. BMW M3 Sport Evo

BMW caută să promoveze noul Seria 1 M Coupe cu un nou film. De această dată mezinul gamei de performanţă aleargă alături de legenda M3 Sport Evo.
Vineri, 13 August 2010 | Modele noi

OFICIAL: Infiniti G37 Coupe IPL, rival de performanţă pentru Mercedes AMG şi BMW M

Infiniti a publicat primele imagini şi informaţii ale noului G37 Coupe IPL, versiunea de performanţă a modelului japonez. Indicativul IPL devine astfel omologul japonez al germanilor de la AMG, M şi RS
Joi, 05 August 2010 | Modele noi

BMW lansează în toamnă o nouă linie de accesorii M

BMW va lansa în toamna acestui an o linie de accesorii M pentru mai multe modele din gama sa, printre care X5 şi X6 M, M3, Seria 5 berlină şi Touring, X3 şi Seria 7.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 27 Iulie 2010 | General

Primul dealer exclusiv al diviziei M de la BMW este în Singapore

Primul showroom destinat exclusiv modelelor M de la BMW a fost deschis în Singapore. Alegerea este cel puţin surprinzătoare, deoarece taxele pentru un model de performanţă în această ţară depăşesc adesea preţul vehiculului.
Miercuri, 17 Martie 2010 | General

Divizia M de la BMW a creat prima sa bicicleta

BMW ofera o noua bicicleta pentru clientii sai pasionati de ciclism. De data ceasta, noua bicicleta este dezvoltata de divizia M si cantareste 12.9 kilograme.

Tag-uri similare

BMW, BMW M, bicicleta BMW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru