Şeful diviziei BMW M pleacă să conducă Mini

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 04.04.2011
Kay Segler, directorul executiv BMW, va ocupa funcţia de preşedinte al subsidiarului Mini. Locul său va fi luat de Friedrich Nitschke, responsabil pentru dezvoltarea seriei Mini.

BMW a emis astăzi un comunicat oficial, în care anunţă modificări la nivel de conducere, în cadrul diviziei de performanţă M. Kay Segler, directorul executiv BMW M Gmbh va părăsi divizia de performanţă pentru a se ocupa de destinul subsidiarului britanic MINI. Segler îi va ceda locul lui Friedrich Nitschke, care va prelua oficial funcţia începând cu data de 1 mai a acestui an.

Segler nu este la prima experienţă alături de Mini, în perioada 2004-2008 fiind preşedintele companiei de dincolo de Canalul Mânecii. Segler se află în grupul BMW din 1988.

Tot cu o experienţă puternică vine şi înlocuitorul său, Nitschke fiind responsabil pentru întreaga serie Mini, mulţumită funcţiei deţinute în cadrul departamentului de dezvoltare. Asemeni lui Segler, şi Nitschke este prezent în cadrul grupului bavarez de mulţi ani, mai exact din 1978.

via | BMW

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru