BMW second-hand

Joi, 13 Iulie 2023 | General

STUDIU: Care modele BMW își pierd valoarea rapid pe piața second-hand

Un studiu realizat de o platformă de verificare auto online relevă care modele BMW își pierd valoarea rapid pe piața mașinilor second-hand. Modelele BMW care își pierd cel mai rapid din valoare sunt cele de clasă medie și de lux.
Joi, 02 Februarie 2023 | General

Care au fost cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022

Studiul unei platforme online de verificare a istoricului auto arată că cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022 au fost BMW Seria 3 și Seria 5, Volkswagen Golf și Passat și Audi A4.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Legendarul BMW M1 se vinde pentru un milion de dolari

Unul dintre cele trei exemplare BMW M1 vopsite în argintiu din fabrică este de vânzare. Prețul său este atât de ridicat încât îl face cel mai scump BMW rulat pus vreodată la vânzare.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Intern

BMW anunţă un recall în România: 37.500 de mașini sunt chemate în service

Importatorul BMW în România a anunţat astăzi o campanie de verificare în service pentru toate modelele sale importate de persoane fizice în ţară în perioada 2010-2013. BMW România doreşte să le verifice kilometrajele, pentru a se asigura că nu există afişări eronate ale rulajului.
Marti, 10 Iulie 2012 | Reportaj

FEATURE: Test în compania unui BMW Seria 3 second-hand

Ne-am pus pentru câteva zile în pielea unui client BMW Premium Selection. Am devenit astfel posesorii unui 318d second-hand, cu doar 16.000 de km la bord şi un an vechime.
Vineri, 17 Iunie 2011 | Intern

BMW România vinde peste 3000 de maşini second-hand prin serviciul Premium Selection

BMW lansează în România divizia Premium Selection, care se va ocupa cu comercializarea a peste 3000 de vehicule în condiţii foarte avantajoase de garanţie şi servisare.
Joi, 07 Octombrie 2010 | General

BMW Seria 3 este cea mai dorită maşină second-hand în Europa

BMW este cea mai dorită marcă pentru clienţii care caută un autoturism second-hand în România. Modelul cel mai popular este de departe Seria 3, urmat de Seria 5.

Tag-uri similare

BMW, Europa, BMW Seria 5, BMW Seria 3, Seria 5, Seria 3, second-hand, BMW second-hand, anunturi seconh-hand, BMW Seria 3 second hand
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru