Brazilia

Duminica, 12 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa de la Interlagos în fața lui Bottas și Raikkonen. Hamilton, locul 4 după ce a plecat din pitlane

Sebastian Vettel a obținut victoria în Brazilia după ce l-a depășit la start pe Valtteri Bottas, în timp ce Lewis Hamilton a terminat pe locul 4 în ciuda faptului că a luat startul din pitlane.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele din Brazilia: Hamilton, cel mai rapid în fața lui Bottas

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Brazilia și a fost urmat de fiecare dată de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas.
Joi, 09 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Braziliei: luptă fără miză la Interlagos, dar cu multe jocuri politice de culise

Marele Premiu al Braziliei nu are o miză reală după ce Mercedes și Lewis Hamilton și-au adjudecat deja titlurile mondiale, însă etapa va fi dominată de numeroasele discuții legate de regulamentul tehnic.
Duminica, 13 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Hamilton câştigă pe ploaie în Brazilia şi rămâne în cursa pentru titlu! Rosberg şi Verstappen completează podiumul

Lewis Hamilton a câştigat cursa de la Interlagos desfăşurata pe ploaie şi a redus la 12 puncte diferenţa care îl separă de Nico Rosberg înaintea etapei decisive din Abu Dhabi.
Sambata, 12 Noiembrie 2016 | F1 TOP

Hamilton, pole position în fața lui Rosberg la Interlagos. Raikkonen va pleca de pe locul 3

Lewis Hamilton a obținut pole position-ul în Brazilia în defavoarea lui Nico Rosberg, care va deveni campion dacă va câștiga cursa de duminică.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 2: Rosberg îl învinge pe Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente de la Abu Dhabi şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi Sergio Perez.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Formula 1

Abu Dhabi, antrenamente 1: Mercedes începe în forţa ultima etapă a sezonului

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente libere din Abu Dhabi, care va marca finalul sezonului 2015.
Duminica, 15 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg, victorie fără glorie la Interlagos. Hamilton și Vettel au completat podiumul

Nico Rosberg a obținut o victorie ușoară în Brazilia după ce a rezistat atacului de la start al lui Lewis Hamilton, care nu a fost capabil să inițieze o luptă echilibrată în restul cursei. Sebastian Vettel a încercat o strategie diferită, însă s-a mulțumit cu locul trei.
Sambata, 14 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Rosberg, pole position la Interlagos în fața lui Hamilton!

Nico Rosberg a obținut pole position-ul pentru Mercedes în Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu mai puțin de o zecime de secundă pe coechipierul său Lewis Hamilton.
Sambata, 14 Noiembrie 2015 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 3: Hamilton revine pe primul loc

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente din Brazilia, în care a fost urmat de Nico Rosberg și Sebastian Vettel.
Sambata, 14 Noiembrie 2015 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 2: Rosberg, cel mai bun timp

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Brazilia în fața lui Lewis Hamilton și a celor doi piloți Ferrari.
Vineri, 13 Noiembrie 2015 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 1: Hamilton şi Rosberg, pe primele două locuri

Mercedes a debutat în forţă în Marele Premiu al Braziliei: Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au stabilit cei mai buni timpi în prima sesiune de antrenamente libere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Noiembrie 2015 | F1 TOP

Avancronică Brazilia: Vettel mizează pe victorie după accidentul rutier suferit de Hamilton

Sebastian Vettel îşi propune o victorie de palmares la Interlagos, cursa pe care campionul Lewis Hamilton o va aborda la câteva zile după un accident rutier petrecut la Monaco.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Formula 1

Massa, entuziasmat de podiumul obţinut în faţa propriilor suporteri

Felipe Massa este încântat de locul trei ocupat în Marele Premiu al Braziliei, performanţă obţinută în ciuda unei penalizări şi a faptului că a greşit garajul la una dintre opririle la boxe.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Formula 1

Alonso: "Întotdeauna este o satisfacţie să-l înving pe Raikkonen"

Fernando Alonso este încântat că a reuşit să-l învingă pe coechipierul său Kimi Raikkonen în cursa de la Interlagos, în contextul unui duel echilibrat desfăşurat pe mai multe tururi.
Luni, 10 Noiembrie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Eroarea m-a costat victoria la Interlagos"

Lewis Hamilton consideră că eroarea comisă la jumătatea Marelui Premiu al Braziliei l-a împiedicat să câştige cursa de duminică, în timp ce Nico Rosberg evidenţiază abilitatea de a-l ţine în spatele său pe britanic.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg a câştigat la Interlagos după ce a rezistat presiunilor lui Hamilton

Nico Rosberg a obţinut victoria în Marele Premiu al Braziliei după ce a reuşit să reziste presiunilor lui Lewis Hamilton din finalul cursei. Germanul s-a apropiat la 17 puncte înaintea cursei decisive pentru titlu de la Abu Dhabi.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Formula 1

Rosberg şi Hamilton explică strategiile pentru cursa de la Interlagos

Nico Rosberg este încrezător că nu va mai repeta greşeala de la Austin în faţa coechipierului său Lewis Hamilton, însă britanicul avertizează că va lupta pentru victorie.
Duminica, 09 Noiembrie 2014 | Formula 1

Alonso, critici vehemente la adresa Ferrari în timpul calificărilor de la Interlagos

Fernando Alonso a criticat dur prin radio strategia adoptată de Ferrari în calificările de la Interlagos, însă ulterior a minimalizat efectul comentariilor sale.
Sambata, 08 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Braziliei

Nico Rosberg a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Braziliei după ce l-a învins cu trei sutimi de secundă pe Lewis Hamilton. Williams a monopolizat a doua linie a grilei de start.

Tag-uri similare

Hyundai, VW, GM, vanzari, Aston Martin, General Motors, China, Germania, antrenamente, supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru