Brazilia

Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Formula 1

Conflict la sediul HRT, poliţia a fost chemată să calmeze spiritele

Poliţia a fost nevoită să intervină la sediul din Madrid al echipei HRT în urma unui conflict izbucnit între angajaţi şi conducere pe tema concedierilor masive din ultima perioadă.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Ferrari: "Alonso merita să fie campion"

Stefano Domenicali susţine că Fernando Alonso merita să devină campion mondial în acest sezon şi că spaniolul a concurat practic în numai 18 curse după abandonurile din Belgia şi Japonia.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Button: "A fost una dintre cele mai dificile curse din carieră"

Jenson Button a catalogat cursa pe care a câştigat-o la Interlagos drept una dintre cele mai dificile din carieră datorită numeroaselor incidente şi a apariţiei sporadice a ploii.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Raikkonen: "Drumul ocolitor era închis, dar eu l-am folosit în 2001"

Kimi Raikkonen a dezvăluit motivele pentru care a pilotat pe un traseu ocolitor al circuitului de la Interlagos în încercarea de a reveni pe pista: era o scurtătură spre circuit care acum era închisă.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton, dezamăgit să încheie ultima cursă pentru McLaren cu un abandon

Lewis Hamilton a admis că este dezamăgit de abandonul suferit la Interlagos în ultima cursă pentru McLaren şi crede că acesta a fost cauzat de lipsa de experienţa a lui Nico Hulkenberg.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Schumacher: "Retragerea de acum, asemănătoare cu cea din 2006"

Michael Schumacher afirmă că evenimentele din cursa de la Interlagos sunt asemănătoare cu cele de la precedenta sa retragere din 2006.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Alonso: "Am pierdut titlul din cauza lui Grosjean"

Fernando Alonso susţine că abandonul suferit la Spa-Francorchamps din cauza unui incident provocat de Romain Grosjean este principalul motiv pentru care a pierdut titlul mondial.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Vettel: "Am învins în ciuda trucurilor murdare ale rivalilor"

Sebastian Vettel a avut o declaraţie surprinzătoare la finalul cursei în care a câştigat titlul mondial, afirmând că a învins în ciuda "trucurilor murdare" la care au apelat unii dintre rivalii săi.
Luni, 26 Noiembrie 2012 | Formula 1

Controversa finalului de sezon: l-a depăşit Vettel pe Kobayashi sub steaguri galbene?

Comisarii de cursă de la Interlagos afirmă că Sebastian Vettel l-a depăşit pe Kamui Kobayashi în turul 9 sub drapel galben, însă FIA insistă că manevra este regulamentară.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Sebastian Vettel este campionul sezonului 2012 în Formula 1!

Jenson Button a câştigat în mod dramatic ultima cursă a sezonului de la Interlagos, iar Sebastian Vettel a cucerit încă un titlu mondial cu un avans de trei puncte în faţa lui Fernando Alonso.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | Formula 1

Calcule matematice: ce trebuie să facă Vettel şi Alonso pentru a câştiga titlul mondial

Sebastian Vettel are nevoie de locul patru pentru a deveni campion mondial în sezonul 2012, în timp ce Fernando Alonso este obligat să termine pe podium pentru a avea şanse la trofeu.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | Formula 1

Alonso: "Am nevoie de o cursă haotică pe ploaie pentru a termina pe podium"

Fernando Alonso a admis că are nevoie de o cursă pe ploaie pentru a spera la un loc pe podium, performanţă obligatorie pentru a avea şanse la titlu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | Formula 1

Vettel: "Nu prea mă interesează ce va face Alonso în cursă"

Sebastian Vettel susţine că nu este interesat de parcursul pe care îl va avea Fernando Alonso în cursa din Brazilia, în timp ce Mark Webber afirmă că nu-l va ajuta pe german.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | Formula 1

Hamilton: "Ploaia va transforma cursa într-o loterie"

Lewis Hamilton anticipează că ploaia prognozată pentru cursa de la Interlagos îi va complica misiunea de a obţine victoria. Britanicul este avertizat inclusiv de Jenson Button că va avea o după-amiază dificilă.
Sambata, 24 Noiembrie 2012 | Formula 1

Maldonado, retrogradat cu 10 poziţii pe grilă. Alonso urcă pe şapte

Fernando Alonso va pleca de pe locul şapte în cursa decisivă de la Interlagos după ce Pastor Maldonado a fost penalizat cu 10 poziţii pe grila de start.
Sambata, 24 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Hamilton în pole la Interlagos! Vettel pe 4, Alonso pe 8!

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa de la Interlagos, în timp ce Sebastian Vettel a terminat pe locul patru. Rivalul său la titlu, Fernando Alonso, s-a clasat doar al optulea.
Sambata, 24 Noiembrie 2012 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 3: Button, cel mai bun timp

Jenson Button a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Interlagos şi i-a devansat pe Sebastian Vettel şi Mark Webber de la Red Bull.
Sambata, 24 Noiembrie 2012 | Formula 1

Vettel şi Alonso se gândesc la provocările ploii din cursa de la Interlagos

Sebastian Vettel şi Fernando Alonso admit că trebuie să se gândească ce setări vor utiliza în calificările de la Interlagos în condiţiile în care cursa va avea loc aproape sigur pe ploaie.
Vineri, 23 Noiembrie 2012 | Formula 1

Brazilia, antrenamente 2: Hamilton rămâne în frunte

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente de la Interlagos după ce i-a devansat pe Sebastian Vettel şi Mark Webber.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Brazilia: Bătălia finală pentru titlu şi câteva despărţiri

Sebastian Vettel şi Fernando Alonso vor încheia duminică lupta pentru titlul mondial, în timp ce câţiva piloţi se pregătesc să se despartă de actualele lor echipe sau chiar să se retragă din Formula 1.

Tag-uri similare

Hyundai, VW, GM, vanzari, Aston Martin, General Motors, China, Germania, antrenamente, supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru