Brazilia

Marti, 20 Noiembrie 2012 | Formula 1

Şanse ridicate de ploaie în calificările de la Interlagos

O ploaie puternică va afecta circuitul de la Interlagos în preajma calificărilor de sâmbătă, însă există şanse ca cerul să fie senin pe parcursul cursei de duminică.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Formula 1

Pirelli va oferi echipelor în Brazilia pneuri experimentale pentru 2013

Pirelli va furniza echipelor câte două seturi de pneuri experimentale pentru sezonul 2013, care vor putea fi folosite în antrenamentele de vineri de la Interlagos.
Marti, 16 Octombrie 2012 | Formula 1

Pirelli anunţă tipurile de pneuri pentru ultimele trei curse

Pirelli a dezvăluit marţi specificaţiile cauciucurilor pe care le va furniza în ultimele trei curse ale sezonului, pneurile medium urmând să fie prezente în fiecare dintre acestea.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Formula 1

Interlagos, antrenamente 1: Webber, cel mai rapid

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Brazilia şi i-a devansat pe Jenson Button şi Lewis Hamilton.
Duminica, 06 Noiembrie 2011 | Modele noi

Noul Fiat Palio a fost lansat pe piața braziliană

Piața braziliană are parte de multe premiere în aceste zile. După Chevrolet Cobalt, iată și noul Fiat Palio. Este un model important pentru piața sud-americană unde s-a vândut în cantități impresionante.
Sambata, 05 Noiembrie 2011 | Modele noi

Chevrolet Cobalt a fost lansat în Brazilia

Chevrolet Cobalt va fi comercializat pe piețele din America de Sud, Africa și Orientul Mijlociu. Noul model este un sedan compact cu dimensiuni apropiate de modelul Aveo.
Luni, 28 Martie 2011 | Mediu

BRAZILIA: Maşinile ar putea fi construite din ananas şi banane

Maşinile ecologice ale viitorului ar putea avea o amprentă de carbon mult mai mică graţie plasticului ecologic. Noul tip de plastic ar putea debuta peste doi ani şi este realizat din frunze de ananas şi fibre obţinute din banane.
Joi, 23 Decembrie 2010 | Industrie

Brazilia a depăşit Germania şi devine a patra piaţă auto din lume

Brazilienii au cumpărat 3.45 milioane de maşini în 2010, piaţa din statul sud-american ajungând pe locul al patrulea la nivel mondial.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

Un multimiliardar brazilian vrea să-şi deschidă propria marcă de automobile

Al optulea cel mai bogat om din lume va deschide în 2013 o fabrică de vehicule electrice care va produce 100.000 de unităţi pe an. Numele său este Eike Batista şi este brazilian.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Industrie

Brazilia ar putea deveni cea de-a patra piaţă auto din lume

Germanii de la Volkswagen estimează că piaţa auto din Brazilia ar putea surclasa în materie de vânzari piaţa auto internă în decursul anului 2010.
Miercuri, 07 Aprilie 2010 | Modele noi

Brazilienii au prezentat prima imagine a supercar-ului Amoritz GT DR7

Designerul Fernando Morita a prezentat prima imagine teaser a viitorului supercar Amoritz GT DR7. Modelul debuteaza pe piata in octombrie si este echipat cu un motor V10 de 8.4 litri.
Vineri, 22 Ianuarie 2010 | Industrie

GM si VW sunt companiile cel mai bine pozitionate pe pietele in crestere

Volkswagen si GM stau mult mai bine decat restul producatorilor mari in Rusia, China, Brazilia si India, piete considerate de mare viitor in industria auto mondiala.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 TOP

Webber castiga la Interlagos, iar Button este noul campion mondial!

Mark Webber a castigat fara emotii Marele Premiu al Braziliei, iar Jenson Button a devenit matematic campion mondial cu o cursa inainte de finalul sezonului!
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 TOP

Barrichello va pleca din pole position la Interlagos!

Rubens Barrichello a obtinut pole positionul in Marele Premiu al Braziliei, in timp ce Jenson Button si Sebastian Vettel vor pleca din a doua jumatate a grilei de start.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Formula 1

Calificarile de la Interlagos au fost intrerupte!

Calificarile pentru Marele Premiu al Braziliei au fost intrerupte pe timp de aproape doua ore dupa ce mai multi piloti au avut parte de accidente din cauza ploilor abundente de la Interlagos.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Formula 1

Antrenamente 3: Rosberg, cel mai rapid in 13 minute

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp intr-o sesiune de antrenamente de la Interlagos care a durat numai 13 minute din cauza ploilor torentiale si a unui accident major suferit de Romain Grosjean.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Formula 1

Ploaia torentiala bulverseaza antrenamentele de la Interlagos

Ultima sesiune de antrenamente libere de la Interlagos a fost redusa la numai 18 minute din cauza ploilor torentiale care s-au abatut asupra circuitului.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Formula 1

Interlagos, antrenamente 2: Alonso, cel mai rapid in Brazilia

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp in a doua sesiune de antrenamente libere de la Interlagos, intregul pluton fiind despartit de nuami sapte zecimi de secunda.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Formula 1

Interlagos, antrenamente 1: Webber, cel mai bun timp

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp intr-o sesiune inaugurala de antrenamente dominata de cateva reprize de ploaie care au bulversat programul echipelor.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Formula 1

Cursa de la Interlagos ar putea fi afectata de furtuni

Meteorologii estimeaza ca Marele Premiu al Braziliei va fi afectat in mare masura de ploi si furtuni, ceea ce ar putea schimba complet ierarhia clasamentului general.

Tag-uri similare

Hyundai, VW, GM, vanzari, Aston Martin, General Motors, China, Germania, antrenamente, supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru