Captur

Miercuri, 29 Mai 2013 | Siguranta

Renault Captur şi Chevrolet Trax au primit cinci stele la testele EuroNCAP

Renault Captur şi Chevrolet Trax, noile apariţii pe piaţa SUV-urilor de segment B, au obţinut cinci stele de siguranţă la ultima sesiune de testare organizată de EuroNCAP.
Marti, 21 Mai 2013 | Intern

Preţuri Renault Captur în România: de la 12.600 euro

Renault Captur, cel mai mic SUV din gama Renault a sosit oficial în România. Preţurile pornesc de la 12.600 euro, iar începând cu 23 mai noul model este prezent în toate showroom-urile Renault.
Joi, 10 Ianuarie 2013 | Autoipoteze

Renault Captur, prima imagine prelucrată digital a viitorului crossover mic

Prima imagine prelucrată digital a noului Renault Captur a fost realizată de cei de la Indian Autos Blog, aceasta fiind publicată cu o zi înainte de dezvelirea oficială a modelului franţuzesc.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault Captur, primele schiţe oficiale ale modelului de serie

Primele schiţe ale versiunii de serie a lui Renault Captur au fost publicate pe internet. Modelul prezintă un aspect estetic mai "cuminte" decât cel al ceonceptului.
Miercuri, 16 Martie 2011 | Modele noi

Viitoarea generaţie a lui Renault Laguna va fi schimbată radical

Viitoarea generaţie Renault Laguna, aşteptată să debuteze în 2015 sau 2016, va fi inspirată din modelele Audi A5 şi Infiniti Etherea Concept.
Luni, 28 Februarie 2011 | GENEVA 2011

GENEVA 2011: Top 10 premiere mondiale

Salonul Auto de la Geneva urmează să prezinte cele mai importante noutăţi ale constructorilor care activează pe piaţa din Europa. Iată zece modele interesante care vor debuta la salonul elveţian.
Marti, 22 Februarie 2011 | Modele noi

Renault vrea să mărească gama Clio cu un crossover 4x4

Renault Captur ar putea avea o versiune de serie care va fi integrată în gama Clio, informază cei de la AutomotiveNews. Mai mult decât atât, aceasta va beneficia şi de un sistem de tracţiune integrală.
Joi, 10 Februarie 2011 | GENEVA 2011

OFICIAL: Renault Captur Concept

Standul Renault de la Geneva îi va face loc unui nou concept, pe nume Captur. Acesta va fi echipat cu un motor diesel experimental, care oferă 160 CP şi 380 Nm dintr-o unitate de 1.6 litri.

Tag-uri similare

modele noi Renault, Renault Captur, Captur, Renault Dezir, concept Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru