CarVertical

Luni, 26 Februarie | General

Ce pedepse primesc cei care falsifică kilometrajul în țările Europei

În mai multe țări din Europa, falsificarea kilometrajului se pedepsește cu amenzi foarte mari sau chiar cu ani grei de închisoare. Totodată, un nou studiu relevă și pierderile pe care România le suferă din cauza falsificării kilometrajului mașinilor second-hand.
Vineri, 19 Ianuarie | Intern

STUDIU: Volvo, Mercedes-Benz și BMW, mărcile cu cei mai mulți kilometri parcurși

Potrivit unui studiu nou, mașinile produse de Volvo, Mercedes-Benz și BMW au cei mai mulți kilometri parcurși în medie dintre toate mașinile vândute pe piața second-hand. Cel mai mare kilometraj mediu depășește 260.000 de kilometri.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Intern

STUDIU: România, țara cu una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini second-hand din Europa

Potrivit celui mai recent studiu, realizat de compania carVertical, țara noastră are una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini second-hand din Europa. Mai rău decât noi stau țări precum Estonia, Lituania, Letonia și Ucraina.
Joi, 02 Noiembrie 2023 | Industrie

Peste 600 de mașini second-hand au fost oprite de la vânzare de ANPC

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a oprit vânzarea a 618 mașini, din cauza datelor false și incomplete oferite de vânzători.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Economic

STUDIU: Pașii prin care poți negocia mai bine prețul unei mașini second-hand

Prețul cerut pe o mașină second hand poate fi, în majoritatea cazurilor, negociat. Cei de la carVertical au realizat un studiu pe această temă și vin cu câțiva pași simpli care să te ajute să obții un preț mai bun.
Joi, 03 August 2023 | Intern

Cele mai populare mașini folosite în trecut drept taxi, pe piața vehiculelor second hand din România

Compania CarVertical a realizat un nou studiu pentru a afla care sunt cele mai populare mărci auto, care au fost utilizate în trecut în regim de taxi, întâlnite pe piața mașinilor second hand din România.
Miercuri, 17 Mai 2023 | Industrie

STUDIU: Doar 45% dintre români verifică istoricul unei mașini înainte de a o cumpăra

Potrivit unui studiu realizat de o platformă bine cunoscută în România, doar 45% dintre români știu ce este un VIN și au verificat istoricul unei mașini second-hand înainte de o cumpăra.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Intern

Ce obiceiuri de cumpărare au românii pe piața de mașini second-hand

Potrivit unui nou studiu, românii sunt printre europenii care cheltuie cel mai puțin pe mașinile second-hand. În plus, atunci când aleg o mașină la mâna a doua, majoritatea clienților români sunt îngrijorați de starea ei tehnică.
Miercuri, 29 Martie 2023 | General

STUDIU: În Europa, și mașinile electrice second-hand au kilometraje false

Un nou studiu realizat de o platformă de verificări auto online arată că și mașinile electrice la mâna a doua pot avea kilometrajul falsificat. În Europa, fiecare a 7-a mașină electrică second-hand are kilometrajul fraudat.
Luni, 20 Februarie 2023 | Intern

EXCLUSIV: Cele mai fraudate mașini second-hand din România, în 2022

Un studiu recent ne dezvăluie care au fost cele mai fraudate mașini second-hand din România, în 2022. Primele două poziții sunt ocupate de modele Audi, iar pe ultima treaptă a podiumului regăsim Opel Insignia.
Joi, 02 Februarie 2023 | General

Care au fost cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022

Studiul unei platforme online de verificare a istoricului auto arată că cele mai căutate modele pe piața mașinilor second-hand în 2022 au fost BMW Seria 3 și Seria 5, Volkswagen Golf și Passat și Audi A4.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | General

Daună de 300.000 de euro pentru un Ferrari verificat pe o platformă online

Potrivit unei platforme online de verificare a istoricului auto, anul trecut, cea mai mare daună înregistrată i-a aparținut unui Ferrari 812 Superfast: 300.000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Intern

STUDIU: În ultimul an, la noi în țară au fost descoperite aproape 200 de mașini furate

Potrivit celor mai recente date Eurostat, în Europa au fost furate circa 450.000 de mașini în 2020. În România au fost descoperite aproape 200 de vehicule furate în ultimul an, potrivit unui studiu realizat de platforma CarVertical.
Miercuri, 23 Noiembrie 2022 | Industrie

STUDIU: În România, una din 5 mașini nu are kilometri reali

Potrivit unui studiu realizat de către carVertical, România este una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini rulate din Europa. Totodată, una din 5 mașini rulate, verificate prin intermediul acestei platforme, are kilometrajul dat înapoi.
Sambata, 06 August 2022 | Intern

Încrederea în vânzătorii de mașini second-hand: România stă mai bine decât Bulgaria

Un studiu care evaluează încrederea publicului în vânzătorii de mașini second-hand, la nivel european, ne arată efectele numeroaselor înșelăciuni din segment.
Luni, 20 Iunie 2022 | Industrie

STUDIU: Mărcile auto premium se depreciază cel mai repede dintre toți constructorii

Un studiu realizat de CarVertical arată că mărcile auto premium se depreciază cel mai rapid dintre toate companiile din industria auto. Rezultatele studiului dezvăluie că Porsche își menține cel mai bine valoarea, cu o rată de depreciere de 64%.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Intern

România, locul 2 în topul țărilor în care se vând mașini second-hand cu kilometraj fals

Potrivit unui studiu, România ocupă locul secund în topul țărilor cu cele mai multe mașini cu odometri false. Cu alte cuvinte, 1 din 5 mașini second hand au kilometrajele date înapoi.
Marti, 24 August 2021 | Industrie

STUDIU: Care sunt cele mai frecvent avariate mașini din Europa

Un studiu realizat de platforma carVertical prin analizarea unui număr de un milion de rapoarte ale istoricului mașinilor a scos la iveală topul celor mai frecvent avariate vehicule din Europa.
Duminica, 28 Martie 2021 | General

STUDIU: Mașinile cu motor diesel, cele mai fraudate când vine vorba de kilometraj real

Specialiștii de la CarVertical au efectuat un studiu pentru a afla care sunt categoriile de mașini cel mai frecvent puse la vânzare cu un număr de kilometri fals. Rezultatele ne arată ce fel de automobile sunt cel mai des țintite de samsari și la ce trebuie să fim atenți.

Tag-uri similare

CarVertical, studiu CarVertical, kiloemtri dati inapoi, kilometraj modificat, studiu frauda kilometraj
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru