Studiu CarVertical

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Intern

STUDIU: România, țara cu una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini second-hand din Europa

Potrivit celui mai recent studiu, realizat de compania carVertical, țara noastră are una dintre cele mai puțin transparente piețe de mașini second-hand din Europa. Mai rău decât noi stau țări precum Estonia, Lituania, Letonia și Ucraina.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Economic

STUDIU: Pașii prin care poți negocia mai bine prețul unei mașini second-hand

Prețul cerut pe o mașină second hand poate fi, în majoritatea cazurilor, negociat. Cei de la carVertical au realizat un studiu pe această temă și vin cu câțiva pași simpli care să te ajute să obții un preț mai bun.
Joi, 28 Septembrie 2023 | Intern

STUDIU: O mașină din România, implicată într-un accident la fiecare 129.000 km

Potrivit unui studiu realizat de compania carVertical, o mașină din România este implicată într-un accident la fiecare 129.000 de kilometri, în medie. O tendință similară s-a observat și în Ungaria.
Joi, 03 August 2023 | Intern

Cele mai populare mașini folosite în trecut drept taxi, pe piața vehiculelor second hand din România

Compania CarVertical a realizat un nou studiu pentru a afla care sunt cele mai populare mărci auto, care au fost utilizate în trecut în regim de taxi, întâlnite pe piața mașinilor second hand din România.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Intern

Ce obiceiuri de cumpărare au românii pe piața de mașini second-hand

Potrivit unui nou studiu, românii sunt printre europenii care cheltuie cel mai puțin pe mașinile second-hand. În plus, atunci când aleg o mașină la mâna a doua, majoritatea clienților români sunt îngrijorați de starea ei tehnică.
Luni, 20 Iunie 2022 | Industrie

STUDIU: Mărcile auto premium se depreciază cel mai repede dintre toți constructorii

Un studiu realizat de CarVertical arată că mărcile auto premium se depreciază cel mai rapid dintre toate companiile din industria auto. Rezultatele studiului dezvăluie că Porsche își menține cel mai bine valoarea, cu o rată de depreciere de 64%.
Luni, 15 Noiembrie 2021 | Intern

Din ce țări provin cele mai multe mașini second-hand vândute în România

Potrivit unui studiu, realizat de platforma carVertical, cele mai multe mașini second-hand sunt importate la noi în țară din Germania. Podiumul este completat de Belgia și Olanda.
Luni, 26 Aprilie 2021 | General

STUDIU: Top 5 înșelătorii de care te lovești la cumpărarea unei mașini second hand

Platforma carVertical a realizat un top 5 al celor mai comune escrocherii pe care să le eviți la cumpărarea unei mașini la mâna a doua. Studiul a fost realizat în perioada aprilie 2020 - aprilie 2021.
Duminica, 28 Martie 2021 | General

STUDIU: Mașinile cu motor diesel, cele mai fraudate când vine vorba de kilometraj real

Specialiștii de la CarVertical au efectuat un studiu pentru a afla care sunt categoriile de mașini cel mai frecvent puse la vânzare cu un număr de kilometri fals. Rezultatele ne arată ce fel de automobile sunt cel mai des țintite de samsari și la ce trebuie să fim atenți.

Tag-uri similare

CarVertical, studiu CarVertical, kiloemtri dati inapoi, kilometraj modificat, studiu frauda kilometraj
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru