Cayenne diesel

Joi, 17 Mai 2018 | Modele noi

Porsche nu exclude lansarea unui Cayenne diesel: nemții scot din ecuație o versiune echipată cu un V8

Porsche încă nu scoate din ecuație un posibil Cayenne diesel. În cazul în care versiunea primește undă verde, clienții se vor bucura de un motor V6 și nu de un propulsor V8. Totodată, constructorul german analizează lansarea unui Cayenne hibrid ceva mai potent.
Miercuri, 04 August 2010 | Tuning

Tuning discret pentru Porsche Cayenne

Tunerul Lumma Design a prezentat publicului viziunea proprie asupra versiunii diesel a lui Porsche Cayenne. SUV-ul german a primit câteva modificări exterioare discrete şi un plus de 36 de cai putere.
Joi, 20 August 2009 | Tuning

RUF a modificat Porsche Cayenne Diesel

Ultima creatie a celor de la RUF poarte denumirea de Porsche Cayenne Diesel. In urma modificarilor aduse, propulsorul TDI de 3.0 litri va livra 288 CP sau 310 CP in functie de pachetul de performanta dorit.
Marti, 11 August 2009 | Tuning

Titan DTR 310, un alter ego agresiv al lui Cayenne diesel

Casa germana de tuning SpeedART a realizat una dintre cele mai agresive versiuni tunate Cayenne diesel. Modificarile au vizat atat partea tehnica, cat si cea estetica.
Duminica, 12 Iulie 2009 | Tuning

Tuning extrem pentru Porsche Cayenne diesel

Casa de tuning Cargraphic, virtual necunoscuta in lumea tuningului a incercat sa prezinte publicului interpretarea proprie a modelului Porsche Cayenne Diesel.
Marti, 07 Iulie 2009 | Tuning

Techart a creat un kit pentru Porsche Cayenne Diesel

Tunerul german Techart a dezvaluit toate detaliile pachetului sau pentru Porsche Cayenne Diesel, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 10 Februarie 2009 | Intern

Primul diesel din istoria Porsche a fost lansat oficial in Romania

Porsche a lansat astazi oficial in Romania versiunea diesel a lui Cayenne. Alaturi de aceasta, Porsche a adus in tara si noile Cayman si Boxster.

Tag-uri similare

Porsche, tuning, Cayenne, Porsche Cayenne, Boxster, Cayman, TechArt, Ruf, tuner, Cayman S
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru