Techart a creat un kit pentru Porsche Cayenne Diesel

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 07.07.2009
Tunerul german Techart a dezvaluit toate detaliile pachetului sau pentru Porsche Cayenne Diesel, prezentat la Salonul Auto de la Geneva.

Germanii de la Techart au prezentat detaliile complete ale noului sau pachet pentru Porsche Cayenne Diesel. Initial, tunerul german a prezentat la Salonul Auto de la Geneva acest pachet doar sub forma unui kit aerodinamic, celelalte modificari aplicate modelului nefiind anuntate. Pachetul de tuning pentru Cayenne este disponibil atat pentru cei care detin deja un Cayenne Diesel, cat si pentru cei care doresc sa cumpere unul nou, echipat din fabrica cu accesoriile Techart.

Motorul lui Porsche Cayenne Diesel a fost modificat de inginerii Techart pentru a dezvolta 290 CP si un cuplu motor de 630 Nm. Spre deosebire de modelul standard, cuplul motor maxim este atins la 2.200 rpm, iar un cuplu motor de peste 500 Nm este disponibil inca de la 1.100 rpm, si chiar peste 4.000 rotatii pe minut. Tunerii germani au reusit sa mareasca performantele acestui model fara a ii mari emisiile de CO2 sau consumul de carburant.

In versiunea Techart, Porsche Cayenne Diesel poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 7.7 secunde. Versiunea standard a acestui model realizeaza acelasi sprint in 8.3 secunde, si dezvolta cu 50 CP si 80 Nm mai putin fata de modelul Techart, in timp ce are un consum preconizat de 9.3 litri la 100 kilometri.

Techart ofera si un kit de suspensie pentru modelele Cayenne echipate cu o suspensie pe aer. Acest kit de suspensie poate sa micsoreze garda la sol si sa reduca ruliul caroseriei. Pentru o manevrabilitate mai buna, Techart a echipat noul Cayenne Diesel cu jante de aliaj de 21 de inch, imbracate in anvelope Michelin Damaris de 295/35. Optional, Techart ofera jante de 22 inch echipate cu anvelope Continental de 295/30.

Pachetul estetic pentru Porsche Cayenne Diesel contine un set de bare de protectie noi, un set de praguri laterale si numeroase elemente cum ar fi pleoape pentru faruri si stopuri, dar si un kit de evacuare dublu. Bara de protectie din spate are o noua parte inferioara, care contine si un difuzor de aer, incadrat de evacuarea sport a modelului. Interiorul lui Cayenne Diesel a primit un volan sport Techart, alautir de un set de pedale din aluminiu si covorase sport.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru