RUF a modificat Porsche Cayenne Diesel

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 20.08.2009
Ultima creatie a celor de la RUF poarte denumirea de Porsche Cayenne Diesel. In urma modificarilor aduse, propulsorul TDI de 3.0 litri va livra 288 CP sau 310 CP in functie de pachetul de performanta dorit.

Tunerul german Ruf tocmai a incheiat modificarile ultimei victime a lor, si anume Porsche Cayenne Diesel. Asa cum ne-am obisnuit, in urma schimbarilor facute de inginerii casei de tuning RUF, modelul Cayenne Diesel va obtine noi performante pe circuit.

Modificarile aduse de tuneri au vizat numai propulsorul automobilului, partea de design ramanand neschimbata. Propulsorul de 3.0 litri, turbo-diesel care inainte livra 240 CP acum va produce 288 CP si va dezvolta un cuplu motor de 560 Nm. Am putea spune ca aceasta este varianta pentru cei care doresc un Cayenne mai “bland” deoarece, nemtii nu s-au oprit doar la aceste cifre.

In urma unei alte “operatii” facute de cei de RUF, motorul lui Cayenne Diesel va livra 310 CP si va dezvolta un cuplu motor de 610 Nm. Pretul celor doua pachete oferite este pe masura. In timp ce primul pachet va costa 3048 de Euro fara TVA, pretul celuilalt kit este dublu.

Via | automobilesreview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru