Tuning extrem pentru Porsche Cayenne diesel

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 12.07.2009
Casa de tuning Cargraphic, virtual necunoscuta in lumea tuningului a incercat sa prezinte publicului interpretarea proprie a modelului Porsche Cayenne Diesel.

Esential

290 CP va avea Porsche Cayenne Diesel modificat de Cargraphic

Casa de tuning Cargraphic a dezvaluit un nou pachet de performanta si design pentru modelul Porsche Cayenne Diesel. Propulsorul V6 turbodiesel de 3.0 litri a fost modificat pentru a dezvolta 290 de cai putere si un cuplu motor de 630 Nm. Resursele ii permit SUV-ului sa atinga o viteza maxima 221 km/h.

O alta modificare adusa o constituie suspensiile electronice, care ajuta la imbunatatirea stabilitatii si comportamentului rutier. Casa de tuning Cargraphic ofera de asemenea si un bodykit pentru Porsche Cayenne Diesel, care include o bara frontala redesenata, un difuzor posterior si praguri laterale modificate.

via | worldcarfans.com

Comentarii (6)

  • Ungaro_
    Fantastic !
    3 3
  • Ce
    Ce este asa fantastic? :))
    2 1
  • Flaviu C
    asa da
    o marire a puterii motorului cu aproape 40% este intr-adevar ceva fantastic...
    dar unii se trezesc scriind comentarii aiurea...sau poate nu se mai trezesc niciodata :))
    FELICITARI carei !
    1 1
  • @Flaviu C
    Inainte sa-mi spi mie ca, comentez aiurea ar trebui sa inveti ceva data tehnice sau matematica.
    Modelul standard este asta:
    "Porsche Cayenne Diesel este echipat cu un motor V6 Turbodiesel de 3,0 litri ce dezvolta o putere maxima de 240 CP si 550 Nm de cuplu si care este furnizat de Audi AG."
    daca la tine de la 240 CP la 290 CP insemna o crestere de 40% :))) esti paralel, asta este diferenat de 20.83..% adica absolut normala pt. orice chiptuning de turbodiesel, nu este nimic extrem..
    Ai dreptate, poate unii trebuie sa se mai trezeasca dar in cazul de fata tu estia cel "adormit"
    0 0
  • domnu' R
    Domnule R Flaviu spunea ca era ok sa foloseasca cuvantul fantastic daca ar fi crescut puterea cu 40 % nu ca aceasta crestere ar fi de 40 %. Incearca sa citesti mai bine data viitoare...si sa si intelegi ce scrie. Asadar nu te mai da cocos ca stii cum se calculeaza procentul de crestere al puterii. Ave
    0 0
  • @je
    Ai si tu dreptate dar este interpretabil, sunt valabile ambele variante.
    Daca este cum ai spus tu imi cer scuze, dar ce am scris eu este comentariu, iar ce au scris ei este stire, informatie etc. dar nu comentariu, comentariu este al meu al lui al tau si el specifica "dar unii se trezesc scriind comentarii aiurea".
    Eu cred ac omul ori a gresit calculul ori a crezut ca este motorul de 204 CP.

    Eu cred ca daca ar fi vrut sa spuna ce zici tu ar fi scris - O marire a puterii motorului cu 40% AR FI FOST (nu ESTE) intr-adevar ceva fantastic.

    Parerea mea.
    O zi buna!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru