Tuning discret pentru Porsche Cayenne

De Cornel Șocariciu
Publicat Miercuri, 04.08.2010
Tunerul Lumma Design a prezentat publicului viziunea proprie asupra versiunii diesel a lui Porsche Cayenne. SUV-ul german a primit câteva modificări exterioare discrete şi un plus de 36 de cai putere.

Casa de tuning germană Lumma Design a creat un kit de performanţă şi un pachet de caroserie pentru versiunea diesel a lui Porsche Cayenne. Cel mai bine vândut model al constructorului din Stuttgart se bucură acum de extensii ale blocurilor optice faţă şi de un set de jante argintii de 22 sau 23 de inch de provenienţă Mono.

În partea din spate a maşinii, tunerii au montat două ţevi de eşapament cu diametrul de 90 mm. La interior, SUV-ul german oferă pedale din aluminiu şi covoraşe imprimate cu logo-ul Lumma.

Sub capota lui Porsche Cayenne regăsim unitatea V6 de 3.0 litri care în mod normal produce 240 de cai putere la o turaţie de 4.000 rpm şi care dezvoltă un cuplu motor 550 Nm la 2.000 rpm. Tunerii germani au recalibrat unitatea ECU şi au reuşit să obţină o putere de 276 de cai şi un cuplu motor de 630 Nm. Oficialii Lumma Design au afirmat că, mulţumită plusului de 80 Nm, SUV-ul german va înregistra o scădere a consumului de carburant.

Via | Lumma Design

Comentarii (1)

  • Mircea C
    Masina arata binisor, stopurile trebuiesc redesenate ...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru