CEO Volkswagen

Marti, 28 Noiembrie 2023 | Industrie

Șeful Volkswagen recunoaște că "marca nu mai este competitivă"

Potrivit presei internaționale, șeful Volkswagen, Thomas Schafer, recunoaște că marca germană nu mai este competitivă. În acest context, este planificată o reducere de costuri de 10 miliarde de euro.
Vineri, 11 Martie 2022 | General

Șeful Volkswagen: “Războiul din Ucraina va zdruncina industria, mai tare ca pandemia de Coronavirus

Șeful Grupului Volkswagen, Herbert Diess, a avertizat că războiul din Ucraina va aduce consecințe mult mai grave decât perioada pandemiei în mai multe regiuni din Europa. Conflictul declanșat de Rusia va duce la scumpirea prețurilor, lipsă de energie și inflație în creștere.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Industrie

Posibile schimbări în cadrul Grupului Volkswagen: CEO-ul Porsche ar putea trece la conducerea Volkswagen, iar șeful Skoda ar putea gestiona marca din Stuttgart

Oliver Blume, actualul CEO Porsche, ar urma să preia conducerea Volkswagen, conform unor informații apărute în presa din Germania. În același timp Bernhard Maier, șeful Skoda, ar urma să gestioneze destinul Porsche.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Industrie

Fostul CEO Volkswagen, acuzat oficial de fraudă în scandalul Dieselgate: Martin Winterkorn riscă până la 10 ani de închisoare în Germania

Martin Winterkorn, fostul CEO al Volkswagen, a fost acuzat oficial de fraudă de către autoritățile germane pentru implicarea în scandalul Dieselgate. Winterkorn fusese acuzat de fraudă și anul trecut în Statele Unite, însă nu poate fi arestat dacă nu părăsește Germania. Procurorii nemți spun că fostul șef de la Volkswagen riscă până la 10 de ani de închisoare pentru fraudă și încălcarea mai multor legi.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Martin Winterkorn, fostul CEO al Grupului Volkswagen, este investigat penal în Germania

Scandalul Dieselgate ajunge în instanță. În Germania, fostul CEO al Volkswagen Group, Martin Winterkorn, este investigat penal. Compania germană a cerut sprijinul guvernamental pentru derularea unei anchete interne.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, VW, Germania, Golf, Volkswagen Golf, VW Golf, masini electrice Volkswagen, Martin Winterkorn, Golf electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru