Comenzi Porsche

Luni, 20 Octombrie 2014 | Modele noi

Porsche: "Aproape toate exemplarele 918 Spyder au fost vândute"

Vicepreşedintele departamentului de marketing al mărcii Porsche din Statele Unite a declarat declară că aproape toate exemplarele 918 Spyder disponibile şi-au găsit clienţi. Producţia modelului va fi finalizată la sfârşitul lunii iulie 2015, după ce vor fi produse toate cele 918 unităţi.
Marti, 07 Mai 2013 | Modele noi

Porsche: "Lista de comenzi pentru 918 Spyder nu este încă închisă"

Wolfgang Hatz, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Porsche, susţine că listele de comenzi pentru noul 918 Spyder nu s-au umplut încă, dar acestea se vor închide rapid după ce primii clienţi vor încerca maşinile.
Joi, 29 Iulie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Porsche va produce 918 Spyder

Şefii mărcii Porsche au anunţat oficial că vor introduce o versiune de producţie a conceptului 918 Spyder prezentat în acest an la Salonul Auto de la Geneva. Modelul va fi extrem de apropiat de concept şi va costa 500.000 de euro.
Vineri, 18 Iunie 2010 | Modele noi

Porsche va primi comenzi pentru 918 Spyder la Pebble Beach

Oficialii Porsche au anunţat că vor primi comenzi pentru 918 Spyder la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach. În cadrul acestui eveniment va fi prezentată şi versiunea de producţie a acestui model.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Economic

Porsche: "Comenzile pentru noul Cayenne depasesc cu mult asteptarile noastre"

Comenzile inregistrate de Porsche pentru noua generatie a lui Cayenne depasesc cu mult asteptarile acestora. Prima generatie a lui Cayenne a fost cel mai bine vandut model Porsche in 2009.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Modele noi

Porsche ofera cadouri primilor 200 de clienti din SUA ai lui Panamera

Porsche va oferi cate un set de genti de voiaj primilor 200 clienti ai lui Panamera care isi asteapta masina sa soseasca din port ca semn de consolare pentru intarzierile cauzate de o problema la nivelul cheilor.

Tag-uri similare

Porsche, vanzari, hibrid, Porsche Panamera, Porsche Cayenne, Panamera, vanzari Porsche, Porsche Design, comenzi Porsche, Porsche Cayenne Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru