Porsche ofera cadouri primilor 200 de clienti din SUA ai lui Panamera

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 24.11.2009
Porsche va oferi cate un set de genti de voiaj primilor 200 clienti ai lui Panamera care isi asteapta masina sa soseasca din port ca semn de consolare pentru intarzierile cauzate de o problema la nivelul cheilor.

Primii 200 de clienti de Porsche Panamera din Statele Unite ale Americii vor primi cadou un set de genti de voiaj Porsche Design. Aceste genti vor fi facute cadou deoarece Porsche are o problema la nivelul cheilor de contact si al soft-ului modelelor intarziate. Tocmai de aceea, primele unitati livrate inca asteapta in porturile americane rezolvarea.

Primele 72 de unitati Porsche Panamera au fost deja reparate si se indreapta catre reprezentante, iar urmatoarele 128 de exemplare vor fi si ele reparate in port. Porsche va repara pe viitor modelele Panamera cu probleme inainte ca acestea sa paraseasca fabrica. Constructorul german de automobile premium a decis sa ofere setul de genti de voiaj in semn de consolare pentru intarzierea masinii mult asteptate.

Un set de genti de voiaj Porsche Design costa 3.580 de dolari, cu TVA inclus. Tocmai de aceea, cadoul de compensare al celor de la Porsche poate fi considerat a fi generos. Totodata, aflam ca Porsche Panamera a primit deja 200 de comenzi ferme in Statele Unite ale Americii, ceea ce denota popularitate deosebita in randul americanilor.

Asemenea cadouri compensatorii sunt oferite chiar si in Romania, dar apar la scara mica si in cazul in care clientului nu ii este adus exemplarul comandat, acesta primind in schimb o reducere sau o serie de accesorii.

Via | MotorAuthority

Comentarii (3)

  • Mircea
    Putin profesionalism jurnalistic n-ar strica
    "Aceste genti de voiaj vor fi facute cadou deoarece Porsche are o problema la nivelul cheilor de contact si al soft-ului acestora."
    Din exprimare se intelege ca problema cu cheile de contact si cu soft-ul se refera la gentile de voiaj...
    1 0
  • prudentul
    exprimarea e corectă
    "Porsche are o problema la nivelul cheilor de contact si al soft-ului acestora"

    E foarte clar. În plus, gentile de voiaj pot avea chei, însă nu de contact.
    0 0
  • .marius.
    Incredibil...
    Frate, da`scumpe gentile ...peste 10.000 de ron it`s just ...just ...just ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru