Porsche: "Comenzile pentru noul Cayenne depasesc cu mult asteptarile noastre"

De Cornel Șocariciu
Publicat Joi, 15.04.2010
Comenzile inregistrate de Porsche pentru noua generatie a lui Cayenne depasesc cu mult asteptarile acestora. Prima generatie a lui Cayenne a fost cel mai bine vandut model Porsche in 2009.

Noua generatie a lui Porsche Cayenne a intrat pe linia de productie a uzinei germane din Leipzig, iar comenzile pentru acesta depasesc cu mult asteptarile nemtilor. Aceste vesti au venit intr-un moment in care vanzarile constructorului german se aflau in scadere, acestea ajungand sa se deprecieze cu 40 de procente in primul sfert al acestui an.

Prima generatie a lui Cayenne a fost cel mai vandut model al constructorului din Stuttgart, in ciuda faptului ca vanzarile sale au scazut cu 25 de procente in anul fiscal incheiat in luna iulie 2009. Cea de-a doua generatie a lui Cayenne preia liniile traditionale Porsche in partea frontala, in timp ce posteriorul a suferit cateva schimbari.

De asemenea, noul Cayenne impresioneaza prin performante crescute dar si prin emisii de CO2 reduse. Pentru cei care isi doresc un SUV in adevaratul sens al cuvantului si totodata vor sa protejeze natura, Porsche a pregatit versiunea hibrida a lui Cayenne, varianta care in prezent este dorita de 15% din viitorii posesori ai modelului german.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru