Corolla cross

Marti, 06 Decembrie 2022 | Concepte

Noul concept Toyota Corolla Cross H2 anunță o viitoare versiune cu hidrogen a crossover-ului compact

Toyota a publicat imagini oficiale cu noul concept Corolla Cross H2. Această mașină este bazată pe versiunea de serie a crossover-ului compact, dar în locul motorizării hibrid, conceptul primește un propulsor pe bază de hidrogen.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Intern

Prețuri Toyota Corolla Cross în România: start de la 35.500 de euro

Noua Toyota Corolla Cross poate fi comandată acum în România. SUV-ul poziționat în gamă între C-HR și RAV4 este disponibil cu o singură motorizare hibrid.
Sambata, 11 Decembrie 2021 | Feature

Călătorie în timp: de la prima generație Corolla, în 1966, până la Corolla Cross, în 2021

Anul acesta, Toyota sărbătorește 55 de ani de când a lansat cel mai faimos model al companiei: Corolla. De atunci și până în prezent, Corolla s-a vândut în peste 50 de milioane de exemplare la nivel mondial, ceea ce face ca mașina japoneză să fie cea mai bine vândută din toate timpurile. Cu prilejul acestei aniversări, vom privi pe scurt, istoria acestui model, de la prima lansare din 1966 și până la prezentarea celui mai nou membru al familiei: noul Corolla Cross.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Modele noi

Noua Toyota Corolla Cross, dedicată publicului european: motor hibrid cu 199 CP și versiune cu tracțiune integrală

Toyota a publicat primele imagini și informații despre noua Corolla Cross, dedicată publicului european. Livrările vor începe în toamna anului viitor.
Joi, 09 Iulie 2020 | Modele noi

Toyota lansează noul Corolla Cross: SUV-ul a fost prezentat în Thailanda și este disponibil și în versiune hibrid cu 122 CP

Toyota a prezentat noul Corolla Cross pe piața din Thailanda. Noul SUV va fi poziționat între C-HR și RAV4, iar în perioada următoare va fi disponibil și pe alte piețe.

Tag-uri similare

Toyota, SUV, Toyota Corolla, Corolla, SUV Toyota, corolla cross, suv compact toyota, toyota corolla cross
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru