Crossover Renault

Marti, 03 Octombrie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Renault Kardian, un crossover compact pentru piețe internaționale

Renault a publicat câteva imagini noi cu viitorul Kardian, un crossover compact creat special pentru piețele internaționale. Imaginile noi ne oferă câteva detalii vizuale importante despre noul model, care va fi lansat la sfârșitul lui octombrie.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault a prezentat Espace facelift: modelul producătorului francez va fi echipat cu tehnologii noi și motorizări îmbunătățite

Renault Espace facelift propune un exterior cu mici modificări estetice, un interior plin cu tehnologii moderne și o mulțime de sisteme de siguranță. Gama de motorizări include un propulsor pe benzină și două unități diesel.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Renault vrea să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover

Laurens van den Acker, şeful de design al Renault, intenţionează să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover cu design de SUV, pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Renault Scenic XMOD, infuzia de dinamism în gama Scenic

Renault Scenic a primit la Geneva o versiune crossover numită XMOD. Aceasta a fost expusă în "prima linie" a standului pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori.
Luni, 02 Aprilie 2012 | Autoipoteze

Renault pregăteşte varianta franceză a lui Nissan Juke

Renault lucrează la propriul crossover de segment mic. Modelul se va baza pe Juke şi va adopta reţeta modelului japonez, mizând tot pe un design nonconformist.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Nissan Qashqai, Nissan Juke, Renault Captur, Nissan X-Trail, crossover Renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru