Dacia electrica

Vineri, 24 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Dacia Spring, a doua cea mai înmatriculată electrică din Europa, în ianuarie

Dacia Spring a încheiat luna ianuarie pe locul al doilea în topul mașinilor electrice înmatriculate în Europa. Tesla Model Y a fost pe locul 1, iar Volkswagen ID.4 pe 3.
Vineri, 18 Februarie 2022 | Industrie

Dacia va lansa un nou model cu zero emisii în 2024. Autonomie de 400 kilometri

Constructorul de la Mioveni va lansa un nou model electric în 2024, se arată într-un document oficial Renault. Acesta va fi dezvoltat pe arhitectura CMF-BEV și va avea o autonomie de 400 de kilometri.
Luni, 26 Iulie 2021 | Industrie

Oficial Renault: "Dacia nu va fi marcă electrică în următorii cinci ani"

Un oficial al constructorului francez de automobile a declarat, în cadrul unei întâlniri cu jurnaliști din mai multe țări, că Dacia nu va deveni marcă pur electrică în următorii cinci ani. Costul ridicat al bateriilor este doar unul dintre motive.
Sambata, 20 Martie 2021 | Intern

UPDATE: Dacia Spring a înregistrat 4000 de comenzi în doar 48 de ore, în România

Dacia a deschis precomenzile pentru primul său model electric. Interesul afișat de români pentru Spring a fost uriaș: site-ul s-a blocat, dar s-a reușit înregistrarea a 1500 de comenzi în doar 4 ore.
Duminica, 18 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia Spring: 8 lucruri neștiute despre primul model electric al mărcii de la Mioveni

Stații de încărcare pentru clienți, modificări structurale pentru Euro NCAP, deschiderea listelor de pre-comenzi sau momentul apariției mașinii pe străzi: avem toate informațiile legate de Dacia Spring, prima mașină electrică a mărcii de la Mioveni.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia Spring, informații și imagini oficiale: prima Dacia electrică are autonomie urbană de aproape 300 de kilometri și se încarcă în mai puțin de o oră

Dacia a publicat primele imagini și informații tehnice despre Spring. Primul model electric Dacia are autonomie urbană de 295 de kilometri și se încarcă în mai puțin de o oră cu până la 30 kW. Spring va fi produs în China.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault, despre prima mașină 100% electrică Dacia: “Versiunea de serie va fi foarte apropiată de concept; încercăm să ținem prețul cât mai jos”

Dacia Spring, prima mașină electrică a constructorului de la Mioveni, va avea o versiune de serie “foarte apropiată” de conceptul prezentat în luna martie, potrivit lui Laurens van den Acker, directorul de design al Grupului Renault. “Facem tot posibilul ca prețul să rămână cât mai jos,” a spus oficialul Renault.
Vineri, 14 Februarie 2020 | Modele noi

Este oficial: primul model electric Dacia va fi lansat în perioada 2021-2022 și va fi o mașină de oraș

Renault a anunțat astăzi planurile de electrificare ale gamei Grupului. Dacia va primi un model 100% electric în 2021-2022, acesta urmând să completeze linia de modele ale mărcii.
Joi, 02 Ianuarie 2020 | Industrie

Înalt oficial Renault: "Vom electrifica Dacia peste doi sau trei ani"

Primele versiuni electrificate ale modelelor Dacia vor începe să apară pe piață în 2022-2023, spune Philippe Buros, directorul Renault Europa. "Întârzierea" are loc pentru ca noile tehnologii să poată să fie oferite la un preț competitiv, una dintre filosofiile de bază ale brandului Dacia.

Tag-uri similare

Dacia, Dacia electrica, Dacia electrificata, Philippe Buros
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru