Dacia Sandero

Vineri, 09 Iunie 2017 | Intern

Producția Dacia, în ușoară creștere: aproape două treimi dintre mașinile care ies pe poarta fabricii de la Mioveni sunt Duster

Dacia a produs aproape 143.000 de mașini în primele 5 luni ale anului, în creștere cu 1% comparativ cu perioada similară a anului trecut, iar aproape două treimi dintre acestea sunt Duster.
Vineri, 26 Mai 2017 | Industrie

Minunea a durat doar o lună: Volkswagen Golf a redevenit cea mai vândută mașină din Europa. Locul 13 pentru Dacia Sandero

Volkswagen Golf a fost cea mai vândută mașină în Europa în aprilie și a revenit astfel pe primul loc în detrimentul lui Ford Fiesta, care a coborât până pe 8. Dacia Sandero ocupă poziția a 13-a în tipul european.
Sambata, 13 Mai 2017 | Modele noi

Te așteptăm pe la noi! Renault a lansat în Brazilia noul Sandero RS 2.0 Racing Spirit, o ediție limitată care oferă 150 CP

În timp ce Sandero este simbolul zonei entry level la nivelul industriei auto europene, modelul este declinat în Brazilia într-o nouă versiune sportivă care oferă 150 CP, suspensii, direcție și frâne sport, dar și modificări tehnice spectaculoase.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Economic

Dacia a ajuns la 100.000 de mașini vândute în Marea Britanie în 4 ani: marca se comercializează la fel de bine ca în România

Dacia a atins pragul de 100.000 de unități comercializate în Marea Britanie de la lansarea din 2013 și vinde la fel de multe mașini ca în România. Peste o treime dintre clienți au ales Sandero Stepway.
Luni, 06 Martie 2017 | Industrie

Dacia Sandero rămâne preferata francezilor: primul loc la vânzările către persoane fizice în februarie, după o creștere de 20%

Dacia Sandero este în continuare cea mai vândută mașină în Franța pentru persoane fizice, după o creștere cu 20% a vânzărilor în luna februarie. Dacia Duster ocupă locul 6 în același clasament.
Vineri, 03 Februarie 2017 | Economic

Sandero începe anul excelent în Franța, piața principală Dacia: locul întâi în vânzări în ianuarie către persoane fizice

Dacia Sandero a fost pe primul loc în vânzările de mașini noi din Franța adresate persoanelor fizice în luna ianuarie, cu o cotă de piață de 5.7%. Marca românească este pe locul 4 în clasamentul general dedicat persoanelor fizice.
Joi, 26 Ianuarie 2017 | Intern

Producția națională de mașini în 2016: Dacia Duster asigură peste jumătate din volum. Ford B-Max, fabricat în mai multe unități decât Logan

Producția națională de mașini a scăzut anul trecut cu 7% la aproape 360.000 de unități, dintre care mai mult de jumătate au fost Dacia Duster. Surpriza neplăcută este Dacia Logan, care s-a produs în mai puține unități decât Ford B-Max.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Intern

Top 10 mașini cumpărate de români în 2016: Skoda Octavia depășește Dacia Sandero și ocupă locul 3 pe podium, după Logan și Duster

Dacia Logan și Duster ocupă primele locuri în topul celor mai înmatriculate modele în România în 2016, însă Skoda Octavia s-a infiltrat pe poziția a treia după ce a surclasat Dacia Sandero.
Vineri, 18 Noiembrie 2016 | Intern

Prețuri Dacia Logan şi Sandero facelift: schimbări minore de design, schimbări minore de tarife

Dacia Logan facelift şi Dacia Sandero facelift au preţuri care variază cu 100 de euro în plus sau în minus pentru aceleaşi motorizări în comparație cu versiunea pre-facelift.
Miercuri, 09 Noiembrie 2016 | Concepte

Fața rea a băiatului cuminte: noul Sandero RS Grand Prix Concept a fost prezentat oficial în Brazilia

Dacă până acum priveam cu jind spre Brazilia, acolo unde Renault oferă Sandero în versiune RS de 150 de cai putere, astăzi vedem că se poate și mai bine decât atât. Faceți cunoștință cu Sandero RS Grand Prix.
Miercuri, 07 Septembrie 2016 | Industrie

Dacia spulberă concurenţa franceză chiar în Hexagon: cotă de piaţă de peste 11% pe segmentul persoanelor fizice

Dacia a ajuns la o cotă de piaţă de 11.5% în rândul persoanelor fizice din Franţa, după ce vânzările au crescut în august cu 42%.
Joi, 04 August 2016 | Economic

Dacia Sandero este de neoprit: a ajuns la o cotă de piaţă de 6% din vânzările pentru persoane fizice din Franţa

Dacia Sandero este pentru a patra lună consecutiv cea mai vândută maşină către persoane fizice din Franţa şi şi-a mărit cota de piaţă la 6%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 26 Iulie 2016 | Economic

Volkswagen Golf, cea mai populară maşină pe pieţele majore din Europa în prima jumătate a anului. Dacia Sandero, locul 16 în top

Volkswagen Golf este cel mai bine vândut model în principalele 5 pieţe auto din Europa în prima jumătate a anului, în timp ce Dacia Sandero ocupă poziţia a 16-a.
Joi, 21 Iulie 2016 | General

Dacia, locul 4 în topul fiabilităţii mărcilor auto din Marea Britanie: "Nu trebuie să-ţi spargi contul din bancă pentru o maşină fiabilă"

Dacia ocupă locul 4 într-un top al celor mai fiabile branduri auto din Marea Britanie, în timp ce Dacia Duster este pe locul 3 în topul satisfacţiei în segmentul SUV-urilor compacte, într-un sondaj realizat de publicaţia Which?
Marti, 19 Iulie 2016 | Intern

România produce mai multe Ford B-Max decât Logan-uri: monovolumul american, mai solicitat de clienţi decât modelul Dacia

Ford B-Max a generat surpriza primei jumătăţi a anului după ce a fost produs în mai multe exemplare decât popularul model Dacia Logan.
Luni, 11 Iulie 2016 | Economic

România conduce Franţa la pauză: Dacia Sandero, cea mai vândută maşină în Hexagon în rândul persoanelor fizice în prima jumătate a anului

Dacia Sandero este maşina care s-a vanduut cel mai bine în Franţa în prima jumătate a anului în rândul persoanelor fizice, după ce a învins Peugeot 208 şi Renault Clio.
Marti, 07 Iunie 2016 | Modele noi

Logan și Sandero, pregătite de facelift: Dacia testează noile modele camuflate

Toamna anului 2016 va aduce o schimbare estetică minoră și modificări tehnice pentru gamele Logan și Sandero. Nu vă așteptați la abordări radicale, ci la îmbunătățiri și la cel puțin o nouă motorizare care va depăși 100 de cai putere.
Vineri, 03 Iunie 2016 | Industrie

Dacia Sandero uimește din nou Franța: cea mai vândută mașină către persoane fizice în luna mai

Sandero reușește în mai dublarea performanței atinse în aprilie, modelul Dacia fiind preferatul persoanelor fizice care și-au cumpărat o mașină în Franța. La nivelul întregului an 2016, Sandero e pe locul al doilea în acest clasament, aproape de liderul Peugeot 208.
Luni, 09 Mai 2016 | Intern

Regele de la Mioveni: Duster a asigurat jumătate din producţia de maşini Dacia din 2015

Aproape jumătate din producţia de maşini realizată de Dacia pe parcursul anului 2015 este reprezentată de SUV Duster, pe fondul scăderii abrupte a cererii pentru Logan.
Joi, 05 Mai 2016 | Economic

Pe primul loc: în aprilie, Dacia Sandero a fost cea mai vândută maşină către persoanele fizice în Franţa

Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută maşină către persoanele fizice din Franţa în luna aprilie, după ce a reuşit să devanseze Renault Clio şi Peugeot 208.

Tag-uri similare

Renault, Dacia, Dacia Duster, Dacia Sandero, Franta, Sandero, Duster, Dacia Logan, Opel Insignia, Autovot
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru