Engie

Joi, 25 Mai 2023 | Economic

(P) Descoperă soluția completă pentru managementul flotelor de maşini electrice, oferită de ENGIE

ENGIE România lansează o soluție pentru gestionarea ȋncărcării mașinilor electrice, recomandată atât companiilor ce dețin flote de mașini, inclusiv autovehicule în regim „car sharing”, servicii de taxi sau de livrări, cât și utilizatorilor finali ai stațiilor.
Luni, 12 Iulie 2021 | Feature

Un prânz gourmet, alimentat cu energie ENGIE: am testat autonomia lui Mazda MX-30 până la Valea Doftanei

Câtă libertate de a explora țara îți oferă o mașină electrică cu numai 200 de kilometri autonomie? Dacă ai un pachet de energie potrivit, o să descoperi că nu ești atât de limitat și că poți să te bucuri de un prânz gourmet în afara Bucureștiului.
Luni, 17 Mai 2021 | Intern

Parteneriat Mazda-Engie în România: Cumperi un exemplar MX-30 și primești o stație de încărcare cadou

În următoarele 12 luni, clienții Mazda care cumpără modelul electric MX-30 vor primi cadou o stație de încărcare, conform unui parteneriat semnat de constructor cu Engie România.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Fiat-Chrysler intră în parteneriat cu Enel și Engie: producătorul vrea să instaleze 700 de stații de încărcare pentru mașini electrice în Europa, în următorii 2 ani

Fiat Chrysler va colabora cu Enel și Engie pentru instalarea a 700 de stații europene de încărcare pentru mașini electrice în următorii 2 ani, potrivit unui anunț oficial al grupului. FCA spune că modele viitoare precum Fiat 500 BEV și Jeep Renegade PHEV vor putea fi încărcate la “costuri convenabile” pentru clienți.

Tag-uri similare

masini electrice, Fiat-Chrysler, FCA, statii de incarcare, incarcare masini electrice, Enel, Engie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru