Ford Craiova

Joi, 18 Aprilie 2019 | Intern

Producția Ford la Craiova a scăzut ușor în primele trei luni ale anului: aproape 35.000 de unități Ecosport

Ford a produs aproape 35.000 de unități Ecosport în primele trei luni ale anului, în scădere ușoară de la cele peste 36.000 de unități produse în perioada similară a anului trecut.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Intern

Ford sugerează că ar putea redirecționa investițiile viitoare planificate pentru uzina din România: "Avem nevoie de drumul expres Craiova - Pitești"

Ford pune presiune pe autorități să finalizeze drumul expres Craiova - Pitești până în 2021, iar în caz contrar va analiza posibilitatea de a redirecționa investițiile viitoare planificate pentru uzina din România.
Marti, 22 Mai 2018 | Intern

Vești excelente de la Craiova: Ford anunță producția unui al doilea model pe lângă SUV-ul EcoSport

O investiție de 200 de milioane de euro care suplimentează cu 1500 locurile de muncă de la Craiova. Acesta este planul celor de la Ford pentru al doilea model care va fi produs la uzina olteană. Numele său și momentul startului producției sunt încă necunoscute.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Intern

Ford aniversează 10 ani de la preluarea uzinei de la Craiova: producție record anticipată pentru 2018 cu aproape 4500 de angajați

Ford aniversează în 21 martie 10 ani de la preluarea uzinei de la Craiova, care va înregistra în 2018 o producție record cu cei aproape 4500 de angajați, la capătul unor investiții cumulate de 1.2 miliarde de euro.
Sambata, 02 Septembrie 2017 | Intern

Final de carieră: Uzina Ford de la Craiova a produs ultimul exemplar B-Max

Ultimul exemplar Ford B-Max a pășit pe poarta uzinei din Craiova. Din 2012 și până acum, Ovalul Albastru a asamblat aproape 280.000 de exemplare B-Max. Producția SUV-ului EcoSport demarează în această toamnă.
Luni, 24 Iulie 2017 | Intern

Toate cărțile pe EcoSport: Ford renunță la producția lui B-Max și angajează încă 500 de persoane la Craiova pentru noul SUV

Ford va înceta producția monovolumului B-Max în luna septembrie, însă angajează încă 500 de persoane pentru a face față cererii pentru noul EcoSport. În plus, încă 200 de persoane vor fi angajate la departamentul de motoare.
Joi, 13 Aprilie 2017 | Industrie

Ford sărbătorește 104 ani de la inaugurarea primei sale linii de productie

Ford este al doilea constructor auto care a gândit o linie de producție și a scăzut astfel timpul de producție al lui Model T de la 12 ore la numai 93 de minute.
Joi, 06 Aprilie 2017 | Intern

Angajări la Uzina Ford din Craiova: compania recrutează 1000 de angajați în așteptarea producției noului EcoSport

Uzina Ford de la Craiova se pregătește să găzduiască linia de producție a viitorului EcoSport în versiunea sa dedicată piețelor din Europa. Iar Ford angajează 1000 de oameni și investește 200 de milioane de euro în adaptarea fabricii pentru noul model.
Joi, 16 Februarie 2017 | Intern

Fabrica Ford de la Craiova se pregătește pentru Ecosport: uzina primește aproape 200 de roboți pentru adaptarea producției

Ford a început adaptarea uzinei de la Craiova pentru începerea producției lui Ecosport, programată pentru toamna acestui an, iar una dintre măsuri este instalarea a 190 de roboți multifuncționali în secția de Caroserii.
Marti, 09 August 2016 | Modele noi

A treia oară e cu noroc: Ford mai pregătește un facelift pentru Ecosport, SUV-ul care se va produce la Craiova

Ford are nevoie de o justificare financiară serioasă pentru a produce actualul Ecosport la Craiova. Prin urmare, micul SUV va primi din nou un facelift pentru a impulsiona vânzările europene.
Marti, 22 Martie 2016 | Intern

E oficial: Ford va produce la Craiova crossover-ul Ecosport

Ford Ecosport i se va alătura lui Ford B-Max pe lista de modele pe care marca americană le produce la Craiova. Fabrica din Oltenia primește astfel o gură de oxigen care-i crește radical producția anuală.
Joi, 04 Februarie 2016 | Intern

Ford va renunţa la unele modele în Europa şi pregăteşte plecări voluntare, dar fabrica de la Craiova nu va fi afectată

Ford este decisă să renunţe la comercializarea unor modele în Europa şi va face restructurări de personal, însă fabrica de la Craiova nu va fi afectată de acest program, potrivit oficialilor mărcii americane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Iunie 2015 | Industrie

Ford a fabricat la Craiova 400.000 de motoare EcoBoost

Ford sărbătorește producția de 400.000 de motoare EcoBoost la fabrica sa din Craiova. Cota de producție atinsă a fost obținută după doar trei ani și o lună de la debutul motorului la Craiova și a fost sărbătorită cu un show de tip gymkhana semnat Simone Tempestini.
Luni, 23 Martie 2015 | Intern

Ford ia în considerare fabricarea lui EcoSport şi în uzina de la Craiova

Ford analizează posibilitatea fabricării modelului EcoSport şi în uzina din Craiova, titrează colegii de la 0-100.ro. Dacă decizia va fi favorabilă, producţia ar putea începe în a doua jumătate a lui 2017.
Vineri, 06 Martie 2015 | Intern

Ford Craiova reduce programul de lucru pentru a evita concedierile

Oficialii Ford România au anunţat că au reuşit să evite concedierea a aproximativ 170 de persoane în urma implementării unui program redus de lucru la uzina din Craiova.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Intern

Ford Craiova vrea să renunţe la 680 de angajaţi implicaţi direct în producţie

Ford România implementează un program de părăsire voluntară a locurilor de muncă pentru 680 de angajaţi de la fabrica din Craiova. Ford vrea să folosească în mod optim forţa de muncă de la uzina din Bănie până când aceasta va primi un model în fabricaţie pe care să-l producă la foc continuu.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Intern

Ford opreşte producţia la Craiova până în 18 august pentru revizii la echipamente

Uzina Ford din Craiova va opera pauza anuală de revizie a utiliajelor şi echipamentelor în perioada 24 iulie - 18 august.
Marti, 17 Iunie 2014 | Reportaj

Reportaj: Lecţie de viaţă

Ford a reuşit să înveţe aproape 500 de tineri şoferi cum se conduce defensiv. Am fost şi noi printre cursanţi, încercând să prindem câteva sfaturi utile de la instructori cu mulţi ani de experienţă.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Intern

Ford Craiova va opri producţia pentru 17 zile în următoarele două luni

Fabrica Ford din Craiova va opri producţia pentru mai multe zile în decursul următoarelor două luni pentru a-şi regla stocurile în raport cu cererea pentru B-Max. Secţia de producţie motoare nu are nicio pauză planificată.
Luni, 17 Februarie 2014 | Intern

Presa germană: Ford Fiesta ar putea fi produs şi în România din 2017

Nemţii de la Bild au publicat un zvon care anunţă o viitoare restructurare a fabricii Ford din Koln. Schimbarea va afecta şi fabrica Ford din Craiova, care ar putea să preia o parte din producţia de Fiesta, începând cu anul 2017. Reprezentanţii Ford au confirmat că intenţionează să poarte discuţii cu sindicaliştii din Germania.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Dacia, PSA Peugeot-Citroen, Ford Craiova, Uzina Dacia, Uzina de la Craiova, constructor auto in Romania, uzina auto in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru