Ford Craiova

Luni, 09 Decembrie 2013 | Intern

Ford: "Continuăm să sprijinim B-Max, iar Craiova e o parte importantă a portofoliului nostru"

Ford consideră că B-Max, monovolumul de segment B produs la Craiova, a reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor, fiind primul în segment la vânzări. "Mai mult decât atât nu putem", afirmă Zoltan Brassai, şeful Ford România.
Vineri, 29 Noiembrie 2013 | Intern

Ford Craiova opreşte producţia o săptămână în luna decembrie

Fabrica Ford din Craiova va avea o oprire temporară a producţiei pentru a regla diferenţa dintre stocurile existente şi cererea de pe piaţă pentru B-Max şi motoarele construite la această uzină.
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Intern

Craiova: Ford anunţă 13 zile de şomaj tehnic la fabrica sa în luna octombrie

Divizia de producţie vehicule a fabricii Ford din Craiova va intra în şomaj tehnic preţ de 13 zile în decursul lunii octombrie. Anunţul vine după ce secţia a intrat astăzi în şomaj tehnic timp de şapte zile.
Vineri, 30 August 2013 | Intern

Piaţa europeană în scădere afectează fabrica Ford din Craiova: producţie oprită şapte zile în septembrie

Cererea în scădere pentru maşini la nivelul Uniunii Europene face ca producţia lui B-Max la Craiova să aibă nevoie de ajustări de volum. În aceste condiţii, muncitorii Fabricii de Maşini vor sta acasă şapte zile din cauza dezechilibrului între cerere şi producţie în Europa
Marti, 30 Octombrie 2012 | Intern

Ford: "Uzina de la Craiova este cea mai integrată dintre cele pe care le avem în Europa"

Vicepreşedintele Ford Europa a anunţat într-o vizită făcută la uzina de la Craiova că producătorul american va continua investiţiile şi că aceasta a devenit "cea mai integrată uzină Ford din Europa".
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Intern

REPORTAJ: Restart în Bănie - Craiova a revenit pe harta producătorilor auto mondiali cu noul Ford B-Max

Am fost la Craiova pentru a vedea cum România reporneşte a doua uzină auto a ţării. Lăsând la o parte show-ul pus în scenă de organizatori, Craiova reintră pe harta marilor producători auto.
Luni, 25 Iunie 2012 | Intern

Ford B-Max a intrat în producţie la uzina din Craiova

Ford a introdus în producţie noul B-Max la fabrica din Craiova. Debutul producţiei lui B-Max la uzina românească are loc la patru ani şi trei luni de la preluarea fabricii din Craiova.
Joi, 10 Mai 2012 | Intern

Ford a început producţia motorului 1.0 EcoBoost la Craiova

Cel mai nou motor produs de Ford, 1.0 EcoBoost, a început astăzi să fie produs la Craiova. Ford B-Max, cealaltă "vedetă" craioveană, va fi asamblată începând cu luna iunie.
Joi, 22 Martie 2012 | Intern

Ford B-Max s-a lansat în România la un preţ special: 13.400 de euro

Ford a lansat astăzi în România noul B-Max. Monovolumul vine cu o gamă largă de motorizări, o mulţime de elemente de siguranţă şi un preţ special pentru România: 13.400 de euro cu TVA.
Vineri, 16 Martie 2012 | Intern

Ford extinde data de implementare a proiectului Craiova până la sfârşitul anului

Ford a semnat un act adiţional în contractul de privatizare al fabricii de automobile din Craiova. Acesta extinde perioada de implementare a proiectului până la 31 decembrie 2012.
Marti, 14 Februarie 2012 | Intern

Prima reclamă pentru Ford B-Max se filmează într-un Mall din Bucureşti

Ford a ales să filmeze primul spot de promovare al noului B-Max într-un centru comercial din Bucureşti. Monovolumul, ce va fi produs la Craiova, este aşteptat să debuteze în premieră mondială în 27 februarie la Barcelona.
Marti, 31 Ianuarie 2012 | Intern

Johnson Controls a deschis o fabrică de scaune auto în Craiova

Johnson Controls a deschis încă o facilitate în România. Aceasta se află în Craiova şi deserveşte fabrica Ford, furnizând scaunele noului B-Max.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 30 Ianuarie 2012 | Intern

Motorul de un litru de la Craiova intră pe Ford Focus: 125 CP, 4.2 litri/100 km

Ford a anunţat ca noul motor EcoBoost de un litru care este produs începând din acest an la Craiova va echipa din luna februarie noua generaţie Focus.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Industrie

Ford a demarat producţia motorului Ecoboost de un litru şi 125 de cai

Ford a demarat producţia motorului Ecoboost de 1.0 litri la uzina din Koln. Din 2012 el va fi produs şi în România, la Craiova.
Marti, 14 Iunie 2011 | Intern

OFICIAL: Ford va produce la Craiova noul B-Max, un motor de 1.0 litru şi un alt model de clasă mică

Uzina Ford din Craiova va construi modelul B-Max şi motorul 1.0 EcoBoost din 2012. Fabrica va renunţa la Transit Connect în favoarea unui alt model de clasă mică, anunţă oficialii Ford România.
Joi, 09 Decembrie 2010 | Modele noi

Ford va lansa la Geneva noul B-Max, care urmează să fie produs la Craiova

Ford va prezenta la Salonul Auto de la Geneva, ediţia 2011, un nou model de segment B, capabil să rivalizeze cu Opel Meriva. Producţia acestuia va fi asigurată de uzina de la Craiova.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Intern

Romania ar putea gazdui uzina unui alt mare constructor auto

Tara noastra ar putea atrage in viitorul apropiat investitia unui alt constructor de automobile de talie mondiala. Declaratia ii apartine presedintelui Dacia si ACAROM, Constantin Stroe.

Tag-uri similare

Mercedes, Renault, Dacia, PSA Peugeot-Citroen, Ford Craiova, Uzina Dacia, Uzina de la Craiova, constructor auto in Romania, uzina auto in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru