Howett

Marti, 18 August 2009 | F1 Short

Toyota: "Suntem mai aproape ca niciodata de prima victorie"

John Howett crede ca Toyota este mai aproape ca niciodata de obtinerea primei victorii din istorie in F1, insa admite ca echipa trebuie sa continue munca pentru a realiza acest obiectiv in 2009.
Vineri, 10 Iulie 2009 | F1 Short

Competitia contructorilor revine in actualitate

Mario Theissen, John Howett si Christian Horner sunt increzatori ca FOTA va ajunge in cele din urma la un acord cu FIA pe tema regulamentului tehnic, insa afirma ca, in caz contrar, echipele isi vor organiza propria competitie.
Joi, 09 Iulie 2009 | Formula 1

FOTA nu renunta la competitia paralela

John Howett a dezvaluit ca FOTA nu a renuntat complet la planurile pentru organizarea unei competitii rivale cu Formula 1, dupa ce echipele au intrat din nou in conflict cu FIA.
Joi, 25 Iunie 2009 | F1 Short

Howett, multumit de solutionarea conflictului din F1

Howett si-a exprimat satisfactia ca FIA a acceptat in cele din urma propunerile FOTA in privinta regulamentului tehnic din sezonul 2010.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | F1 Short

Toyota: "Am micsorat distanta fata de Brawn"

John Howett crede ca Toyota a reusit sa reduca distanta care o separa de Brawn GP prin update-urile aduse la Silverstone, insa admite ca Red Bull Racing dispune de un monopost foarte rapid.
Luni, 22 Iunie 2009 | F1 Short

Toyota sperau sa castige mai multe puncte in Anglia

Jarno Trulli considera ca setarile monopostul Toyota nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor pentru a castiga mai mult de doua puncte, in timp ce Timo Glock este relativ multumit de monopost.
Marti, 16 Iunie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Briatore vrea o competitie separata"

Bernie Ecclestone sustine ca Flavio Briatore este singurul membru FOTA care isi doreste cu orice pret crearea unei competitii paralele cu Formula 1.
Miercuri, 10 Iunie 2009 | Formula 1

Toyota: "FOTA se gandeste la o competitie paralela"

John Howett a admis ca echipele reunite sub umbrela FOTA se gandesc intens la infiintarea unei competitii paralele in cazul in care FIA nu va modifica regulamentul tehnic.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Force India ar putea fi suspendata din FOTA

John Howett a avertizat ca Force India va fi suspendata din cadrul FOTA daca Vijay Mallya va confirma ca echipa sa a depus o cerere de inscriere neconditionata pentru sezonul 2010.
Marti, 02 Iunie 2009 | Formula 1

Toyota, determinati sa revina in forta la Istanbul

Jarno Trulli, Timo Glock si John Howett sunt convinsi ca Toyota va lupta pentru primele pozitii in Marele Premiu al Turciei din acest weekend, dupa rezultatele modeste din cursa de la Monaco.
Luni, 01 Iunie 2009 | Formula 1

Toyota: "Nu vrem o limitare a bugetului"

John Howett explica cerintele formulate de echipe in privinta inscrierilor conditionate in sezonul 2010, printre acestea numarandu-se refuzul de a accepta un buget maxim anual.
Marti, 26 Mai 2009 | F1 Short

Howett: "Nu vrem sa iesim din Formula 1"

John Howett, managerul echipei de F1 Toyota, neaga zvonurile conform carora ecipa nipona isi pregateste debarcarea din Marele Circ.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

Mosley: "Howett s-a purtat copilareste"

Max Mosley sustine ca John Howett a avut un comportament "copilaros" in timpul intalnirii de vineri dintre sefii echipelor si FIA pe tema regulamentului tehnic pentru 2010.
Miercuri, 13 Mai 2009 | F1 Short

Toyota: "Echipele vor sa guverneze Formula 1"

John Howett spune ca echipele din Formula 1 vor sa aiba un cuvant greu de spus in privinta regulamentului si afirma ca acestea doresc sa ramana in Formula 1.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Howett admite ca Toyota a avut un weekend slab in Spania

John Howett a recunoscut ca Toyota a avut o prestatie slaba in Marele Premiu al Spaniei, insa sustine ca echipa pregateste multe update-uripentru urmatoarele curse.
Duminica, 10 Mai 2009 | Formula 1

Montezemolo va discuta cu Mosley despre bugetul maxim

Luca di Montezemolo se va intalni cu Max Mosley in urmatoarele 10 zile pentru a ajunge la o intelegere in privinta regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.
Luni, 04 Mai 2009 | F1 Short

Toyota, impulsionata de performanta din Bahrain

Jarno Trulli, Timo Glock si John Howett sunt increzatori ca Toyota poate continua parcursul excelent din acest debut de sezon in urma rezultatelor obtinute in Bahrain.
Miercuri, 29 Aprilie 2009 | Formula 1

FOTA vrea un sistem KERS accesibil pentru 2010

Martin Whitmarsh, John Howett si Mario Theissen au negat ca FOTA vrea sa interzica sistemul KERS in 2010, insa afirma ca organizatia trebuie sa adopte o versiune accesibila pentrutoate echipele.
Luni, 27 Aprilie 2009 | F1 Short

Howett: "Strategia pneurilor ne-a costat victoria"

John Howett a admis ca strategia aleasa de Toyota in privinta pneurilor a privat echipa de sansa de a lupta pentru victorie in Marele Premiu al statului Bahrain.
Duminica, 26 Aprilie 2009 | F1 Short

Toyota: "McLaren si Ferrari isi vor reveni rapid"

John Howett sustine ca McLaren si Ferrari vor reusi sa recupereze in scurt timp diferenta care le separa de plutonul fruntas, insa crede ca Toyota dispuine de un monopost foarte rapid.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, regulament, Force India, FIA, Button
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru