Id 5

Miercuri, 11 Octombrie 2023 | Masini electrice si hibride

Îmbunătățiri pentru Volkswagen ID.4 și ID.5 în Europa: autonomie mai mare

Constructorul german de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele cu zero emisii ID.4 și ID.5 în Europa. Printre altele, vorbim de o putere mărită, dar și de o autonomie mai mare.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Modele noi

Chinezii de la Aiways lansează un rival electric pentru Volkswagen ID 5: 400 de kilometri autonomie și preț de 41.000 de euro

Compania chineză Aiways a lansat noul model electric U6 în Germania. Noul model este un rival pentru modele precum Volkswagen ID 5 și propune o autonomie de 400 de kilometri, alături de un preț de pornire de 41.000 de euro.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Concepte

Volkswagen prezintă conceptul ID.5 GTX Xcite: vopsea preluată de la modele Lamborghini

Volkswagen a dezvăluit un nou concept bazat pe modelul electric ID.5 GTX. Acesta este botezat Xcite și a fost creat de un grup de 14 oameni pe parcursul unui an. Conceptul este vopsit într-o culoare specială, preluată de la modele Lamborghini, iar mașina vine dotată și cu un skateboard electric.
Luni, 28 Martie 2022 | Industrie

Lansarea pe piață a lui Volkswagen ID.5, amânată din cauza lipsei de componente

Vânzările noului model electric Volkswagen ID.5 ar fi trebuit să înceapă în luna aprilie. Din cauza crizei de semiconductori și de piese importante, lansarea pe piață a modelului pur electric a trebuit să fie amânată până în luna mai.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Volkswagen demarează producția modelului cu zero emisii ID.5

Volkswagen anunță intrarea în producție a modelului electric ID.5 și, implicit, a versiunii sportive ID.5 GTX. Acesta va fi asamblat la uzina din Zwickau, alături de ID.3, ID.4, Audi Q4 e-tron și Cupra Born.

Tag-uri similare

Volkswagen, productie, id 5, id 5 gtx, uzina zwickau
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru