ID Buzz

Sambata, 08 Ianuarie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Noul Volkswagen ID. Buzz va fi dezvăluit în 9 martie

Volkswagen a anunțat că noul ID. Buzz va debuta oficial în data de 9 martie. CEO-ul constructorului german, Herbert Diess, a publicat o postare pe Twitter cu mesajul „Legenda se întoarce”, însoțită de data lansării.
Luni, 26 Iulie 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește trei versiuni pentru electricul ID Buzz

Volkswagen vrea să lanseze trei versiuni diferite pentru viitorul monovolum electric ID Buzz, atât în Europa, cât și în Statele Unite. Vânzările europene ar urma să înceapă în 2022.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al lui Touran: nemții speră ca astfel să aducă un plus de culoare în segmentul monovolumelor

Viitorul Volkswagen ID Buzz este considerat înlocuitorul indirect al actualului Touran. Conform oficialilor germani, viitorul model electric va încerca să revigoreze și segmentul monovolumelor.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Masini autonome

Volkswagen va furniza 35 de shuttle-uri electrice și autonome ID Buzz la Cupa Mondială de fotbal din 2022: acestea vor transporta câte 4 pasageri

Volkswagen a anunțat că va furniza 35 de shuttle-uri electrice și autonome ID Buzz pentru statul Qatar cu ocazia Cupei Mondiale de fotbal din Qatar din anul 2022.
Joi, 20 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

10 lucruri pe care trebuie să le știi despre viitoarele mașini electrice Volkswagen

Volkswagen va comercializa începând din 2020 modele electrice sub brandul ID care vor oferi autonomii de până la 550 de kilometri, spațiu generos la interior și conexiune permanentă la internet. Bateria va avea 8 ani garanție și va putea fi încărcată acasă la un wall box care va costa 300 de euro.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Industrie

Volkswagen va opri producția lui Beetle: nemții au confirmat că modelul nu va avea un succesor

Volkswagen Beetle nu va avea un succesor, iar producția modelului va fi oprită la finalul acestei generații, conform unui anunț făcut de Frank Welsch, șeful departamentului de dezvoltare de la VW.

Tag-uri similare

Volkswagen Beetle, Beetle, ID Buzz, producţie oprita
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru