IDrive

Miercuri, 08 Martie 2023 | Tehnologie

BMW prezintă noua interfață simplificată a sistemului iDrive

BMW a publicat primele imagini oficiale cu o nouă interfață pentru viitoarele versiuni noi ale sistemului multimedia iDrive. Noua interfață este simplificată și permite o accesare mai rapidă și mai intuitivă a funcțiilor unei mașini.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Tehnologie

BMW anunță noul sistem de operare iDrive 9, bazat pe Android. Va debuta în martie

BMW a oferit prima demonstrație cu noul sistem de operare iDrive 9 în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas. Noul sistem, bazat pe Android, va debuta oficial în martie pe noua generație X1.
Luni, 11 Ianuarie 2021 | Tehnologie

BMW pregătește o nouă generație iDrive: viitorul sistem multimedia va fi prezentat în cursul lui 2021

BMW a anunțat că sistemul multimedia iDrive va primi o nouă generație în cursul acestui an. Unele detalii vor fi dezvăluite la târgul de tehnologii CES 2021, care se desfășoară exclusiv online în perioada 11-14 ianuarie.
Luni, 23 Mai 2016 | Tehnologie

Update pentru modelele BMW cu navigaţie: iDrive primeşte un ecran cu o rezoluţie mai bună şi un software îmbunătăţit

Aproape toate modelele BMW cu sistem de navigaţie vor primi o actualizare importantă pentru iDrive în această vară: un ecran cu rezoluţie mai bună şi software cu modificări de design.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Tehnologie

Proiect de cercetare BMW: reclame în maşină prin iDrive

BMW testează un sistem iDrive modificat, care îi prezintă şoferului reclame în funcţie de destinaţie şi de locul în care se află. Pe lângă reclame la restaurante şi servicii, şoferul primeşte şi oferte de parcare.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Tehnologie

BMW lansează o nouă versiune a lui ConnectedDrive în toamnă şi o integrează standard pe toată gama

BMW va introduce, în această toamnă, o nouă versiune a sistemului ConnectedDrive. Acesta va fi standard pentru modelele oferite pe 11 pieţe şi va introduce numeroase funcţii noi.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW X1 a primit un facelift pentru a-şi îmbunătăţi poziţia pe piaţă. SUV-ul compact din Munchen este disponibil alături de motorizări noi, o transmisie automată cu opt trepte şi liniile de design xLine şi Sport Line, care oferă posibilităţi suplimentare de personalizare.
Sambata, 04 Iunie 2011 | Modele noi

OFICIAL: BMW Seria 1 - informaţii complete

BMW Seria 1 a ajuns la cea de-a doua generaţie. Nemţii au renunţat la motoarele cu şase cilindri în linie, au păstrat tracţiunea spate şi au mărit habitaclul.
Joi, 15 Iulie 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Noul BMW X3

BMW a prezentat primele imagini ale celei de-a doua generaţii X3. SUV-ul compact al bavarezilor îşi schimbă designul, interiorul şi motoarele şi se pregăteşte de continuarea cu succes a carierei de piaţă.
Marti, 28 Iulie 2009 | Tehnologie

BMW Seria 7 este echipat cu o functie de "politete"

BMW Seria 7 beneficiaza de o optiune intitulata "Gentleman Function", care ii ofera soferului posibilitatea de a controla scaunul din dreapta prin intermediul interfetei iDrive.
Vineri, 22 Mai 2009 | Tehnologie

BMW avertizeaza soferii asupra zonelor cu precipitatii

BMW a gandit un sistem capabil sa informeze soferul despre zonele cu precipitatii de pe teriotiul Germaniei. Datele sunt afisate prin intermediul sistemului de navigatie iDrive.

Tag-uri similare

BMW, tehnologie, Seria 7, sistem, 750i, iDrive, meteo, 760Li, 760i, informare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru