BMW Seria 7 este echipat cu o functie de "politete"

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.07.2009
BMW Seria 7 beneficiaza de o optiune intitulata "Gentleman Function", care ii ofera soferului posibilitatea de a controla scaunul din dreapta prin intermediul interfetei iDrive.

BMW ofera noul Seria 7 cu o functie speciala, intitulata "Gentleman Function", care ii permite soferului sa controleze pozitia scaunului din dreapta in mod electronic. Aceasta functie are rolul de a ajuta pasagerul din dreapta sa coboare sau sa urce mai usor in masina, si poate oferi spatiu suplimentar pasagerului din dreapta-spate, in cazul in care spatiul deja generos oferit de Seria 7 nu este suficient pentru acesta.

Functia Gentleman este o optiune din directoriul iDrive, si este disponibila pentru toate modelele Seria 7 echipate cu scaune cu memorie. Denumirea acestei functii este oarecum sovinista si ar putea aduce probleme legale celor de la BMW cu anumite organizatii feministe. In cazul in care producatorul german de automobile va intra intr-o asemenea disputa, BMW ar putea sa schimbe denumirea functiei in ceva mai explicit.

Via | Jalopnik

Comentarii (3)

  • .marius.
    Nemtii astia se gandesc la toate !!! Amazing ! ...
    4 3
  • urmatoare functie: ejection seat, numita: "extremly annoying person sitting next to me while i'm trying to drive my BMW".
    chiar si cu functia asta gentlemen poate poti sa dai scaunul pe spate complet astfel incat iti folosesti v12-le ca sa muti persoana din dreapta ta in spatele tau unde poate e mai usor de ignorat.
    totusi cam e o functie inutila daca ai sofer, ce-o sa faca? o sa se joace cu prietenul lui imaginar care sta in dreapta
    10 0
  • LilShaq
    cat de tare!!!
    nici nu stiti voi cate persoane ma intreaba in dreapta "cum se da scaunul mai in fata, sau mai in spate?" :)) si persoane cvasi-inteligente! sau asa se crede. functia asta chiar ma face sa ma gandesc bine la un seria 7 :)) incredibil, eu unul chiar ca nu m-as fi gandit la asta. as pune la toate masinile functia asta.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru