IG Metall

Sambata, 30 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen a intrat în colimatorul sindicaliștilor: “Erorile de management afectează imaginea companiei, iar locurile de muncă sunt în pericol”

Volkswagen este acuzat că “erorile de management”, precum problema software a lui Golf 8, afectează reputația companiei. Cel mai mare sindicat din Germania avertizează că “imaginea publică deteriorată” a celor de la Volkswagen pune în pericol locurile de muncă ale angajaților.
Joi, 22 Februarie 2018 | Economic

Volkswagen va mări cu 4.3% salariile a 120.000 de angajați din Germania: acord pentru evitarea grevei muncitorilor

Volkswagen a acceptat să majoreze cu 4.3% salariile a peste 120.000 de angajaţi din Germania, începând cu luna mai, după cum a anunțat sindicatul IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania.
Luni, 29 Ianuarie 2018 | Industrie

Negocieri eșuate între sindicate și constructori: muncitorii de la BMW, Mercedes, Volkswagen și Opel amenință cu întreruperea producției pentru 24 ore

Cel mai mare sindicat din Germania amenință cu grevă și întreruperea producției pentru 24 de ore la fabricile BMW, Mercedes, Volkswagen și Opel, după eșuarea negocierilor privind creșterea salariilor muncitorilor și introducerea unui program mai flexibil de muncă.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Industrie

Angajații Opel intră și ei în greva din Germania: nemulțumiți de salarii mai sunt muncitorii de la BMW, Audi și Mercedes

Peste 8.000 de angajați Opel s-au alăturat grevelor din Germania, nemulțumiți de nivelul salariilor, după ce muncitorii BMW, Audi și Mercedes au început și ei protestele.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Economic

Negocieri eșuate cu sindicatele: Volkswagen a refuzat să crească salariile cu 6% pentru angajați

Volkswagen a respins propunerea unui sindicat german care a cerut creșterea salariilor cu 6% pentru angajații producătorului auto.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, angajati, negocieri, sindicate, salarii, IG Metall
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru