Salarii

Joi, 02 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler avertizează: “Vor urma reduceri drastice de costuri, realitatea este mult mai dură decât ne-am așteptat”

Daimler pregătește reduceri “drastice” de salarii și costuri din cauza crizei COVID-19, a anunțat șeful grupului german. “Realitatea este mult mai dură decât ne-am așteptat,” a explicat Ola Kallenius.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Industrie

Renault reduce salariile cu 25% pentru CEO și președintele CA: producătorul a anulat dividendele pentru acționari

Renault a anunțat reducerea salariilor cu 25% pentru CEO-ul interimar și pentru președintele Consiliului de Administrație, ca dovadă de solidaritate în contextul pandemiei de coronavirus. În plus, constructorul a anulat dividendele pentru 2019 pe care acționarii urmau să le primească.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Industrie

Volkswagen vrea să reducă salariile pentru 80.000 de angajați din Germania: măsură valabilă până pe 3 aprilie

Grupul Volkswagen vrea să implementeze un program de lucru mai scurt pentru angajații din Germania, după ce fabricile au fost închise temporar. Astfel, măsura valabilă până pe data de 3 aprilie presupune că angajații vor primi salarii reduse.
Vineri, 15 Iunie 2018 | Economic

PSA va mări salariile angajaților din Slovacia: francezii produc Citroen C3 și Peugeot 208 în apropiere de Bratislava

Grupul PSA a anunțat majorarea salariilor pentru angajații săi din Slovacia, în urma unui acord cu sindicatele. Citroen C3 și Peugeot 208 sunt modelele pe care PSA le produce în Slovacia, în apropiere de Bratislava.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Industrie

Una caldă, alta rece: Francezii de la PSA s-au înțeles cu angajații Vauxhall, dar se confruntă cu protestele Opel în Germania

Muncitorii Vauxhall de la fabrica engleză din Ellesmere Port au ajuns la o înțelegere cu șefii francezi de la PSA privind creșterea salariilor. În schimb, grupul Peugeot-Citroen se confruntă cu protestele angajaților Opel din Germania.
Joi, 22 Martie 2018 | Industrie

Skoda vrea să mărească salariile angajaților săi: cehii se tem de o grevă în luna mai

Skoda a propus o creștere de 8.3% a salariilor angajaților săi, începând cu luna aprilie, a anunțat șeful departamentului de resurse umane. Constructorul din Cehia vrea să evite o potențială grevă a angajaților în luna mai.
Marti, 13 Martie 2018 | Economic

Șeful Volkswagen a câștigat anul trecut peste 10 milioane de euro din salarii și bonusuri: profit aproape dublu pentru grupul german

Veniturile record înregistrate de grupul Volkswagen i-au adus șefului Matthias Mueller o recompensă financiară de 10.14 milioane de euro în 2017, reprezentând salarii și bonusuri, cu peste 40% mai mult decât câștigase cu un an înainte.
Joi, 22 Februarie 2018 | Economic

Volkswagen va mări cu 4.3% salariile a 120.000 de angajați din Germania: acord pentru evitarea grevei muncitorilor

Volkswagen a acceptat să majoreze cu 4.3% salariile a peste 120.000 de angajaţi din Germania, începând cu luna mai, după cum a anunțat sindicatul IG Metall, cel mai mare sindicat din Germania.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Industrie

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele: producția lui Corsa va rămâne în Spania

Opel a ajuns la o înțelegere cu sindicatele spaniole cu privire la salariile și condițiile de muncă ale angajaților, iar producția modelului Corsa nu mai este în pericol să fie mutată în altă țară.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Economic

Negocieri eșuate cu sindicatele: Volkswagen a refuzat să crească salariile cu 6% pentru angajați

Volkswagen a respins propunerea unui sindicat german care a cerut creșterea salariilor cu 6% pentru angajații producătorului auto.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Industrie

Tesla mărește salariile la fabrica sa din Germania: 30% în plus pentru 650 de angajați

Tesla și liderii de sindicat ai fabricii sale din Germania au ajuns la o înțelegere pentru creșterea salariilor angajaților cu 30% din această lună.
Joi, 30 Iunie 2011 | Industrie

Topul salariilor preşedinţilor auto în 2010

Care a fost cel mai bine plătit şi cel mai prost plătit preşedinte de companie auto în 2010? Vă răspundem în articolul care urmează.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Ford, Toyota, Nissan, Honda, salarii, salariu Carlos Ghosn, salarii auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru