Infrastructura incarcare

Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Topul țărilor UE cu cea mai slabă infrastructură pentru mașinile electrice: România este pe locul 5

România se numără printre țările UE cu o infrastructură slab dezvoltată pentru încărcarea mașinilor electrice, potrivit ultimelor date prezentate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA).
Miercuri, 26 Mai 2021 | Economic

Marea Britanie vrea investiții de 350 de milioane de euro în infrastructura de încărcare a mașinilor electrice

Autoritățile britanice pregătesc un plan de investiții de 350 de milioane de euro prin care rețeaua electrică să fie pregătită să “reziste” valului de vehicule cu emisii zero din următorul deceniu.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Economic

Constructorii auto fac un apel către țările UE: “Dezvoltați infrastructura pentru mașinile electrice!”

Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) susține că industria auto poate suporta norme mai dure privind emisiile de CO2, numai cu condiția ca țările UE să-și asume dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice.
Joi, 25 Martie 2021 | Economic

Germania vrea să investească 5.5 miliarde de euro în dezvoltarea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice

Până în 2024, autoritățile germane vor oferi fonduri de 5.5 miliarde de euro pentru investiții în dezvoltarea rețelei de stații de încărcare pentru mașini electrice.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Industrie

Daimler vrea o dezvoltare “agresivă” a infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice: nemții cer un “master plan” la nivel european

Un oficial Daimler cere ca autoritățile europene să asigure o dezvoltare mai agresivă a infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice. Reprezentantul grupului german susține că ar trebui să existe un “master plan” la nivel european în acest sens.
Vineri, 07 August 2020 | Intern

Lege: clădirile cu peste 10 locuri de parcare vor fi obligate să aibă infrastructură de încărcare pentru mașinile electrice

Dacă au peste 10 locuri de parcare, clădirile rezidențiale și nerezidențiale noi sau care vor fi supuse unor lucrări de renovare majoră vor trebui să aibă infrastructură pentru instalarea stațiilor de încărcare a vehiculelor electrice, se arată într-o lege publicată în Monitorul Oficial în luna iulie.

Tag-uri similare

masini electrice, incarcare masini electrice, lege, infrastructura incarcare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru