Instanta

Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest: japonezii au respins cererea de eliberare înaintată de avocații săi

Instanța din Tokyo a respins cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn, înaintată de avocații săi, astfel că fostul șef Nissan va rămâne în arest, scrie presa japoneză, citată de Reuters.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Industrie

Surpriză în Japonia: Carlos Ghosn ar putea fi eliberat, după ce instanța a decis să nu prelungească arestul

O instanță din Tokyo a decis să nu prelungească arestul pentru Carlos Ghosn, astfel că fostul președinte Nissan ar putea să fie eliberat în curând din detenție, potrivit Reuters. Aceeași decizie a fost luată și pentru Greg Kelly, un alt director Nissan arestat în Japonia.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen trebuie să-i dea banii înapoi unui client care și-a cumpărat un Golf diesel nou în 2012: decizia unei instanțe din Germania va fi contestată de VW

O instanță din Germania a hotărât că Volkswagen trebuie să returneze integral banii cu care un client a cumpărat un Golf diesel nou în anul 2012, întrucât constructorul a acționat “imoral” prin instalarea unui software de manipulare a emisiilor. VW susține că instanța din Augsburg a aplicat legea în mod eronat și spune că va face apel la această decizie.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic

Porsche trebuie să plătească acționarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea în scandalul emisiilor: compania va face apel la decizia instanței

Un tribunal din Germania a ordonat Porsche SE să plătească acţionarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea sa în scandalul emisiilor (Dieselgate), potrivit agenției Reuters. Porsche SE, acționar la Volkswagen, a anunțat că va face apel la decizia instanței.
Luni, 19 Februarie 2018 | Industrie

În fața unei decizii istorice: judecătorii vor spune dacă orașele din Germania pot să interzică mașinile cu motoare diesel

O instanță de judecată va decide joi, pe 22 februarie, dacă orașele din Germania vor avea dreptul să interzică mașinile cu motoare diesel și, astfel, să producă pierderi de milioane de euro pentru constructorii auto.

Tag-uri similare

Germania, diesel, decizie, interzicere, judecata, constructori, instanta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru