Jaguar I-Pace

Marti, 08 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar I-Pace ia cu asalt cel mai mare aeroport din Europa: Jaguar va livra până la 200 de SUV-uri electrice către Heathrow

Flota aeroportului londonez Heathrow, cel mai mare din Europa, va fi extinsă în curând cu până la 200 de unități ale SUV-ului electric Jaguar I-Pace. În primă fază, Jaguar va livra 50 de SUV-uri I-Pace, urmând ca alte 150 de unități să fie adăugate în cel mult un an.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru I-Pace: SUV-ul electric ar putea primi o variantă de performanță, dar și una dedicată ieșirilor în off-road

Jaguar își dorește versiuni speciale pentru SUV-ul I-Pace. Modelul electric dezvoltat de constructorul britanic ar putea primi atât o variantă de performanță (SVR), cât și o versiune dedicată pasionaților de off-road (SVX).
Miercuri, 28 Martie 2018 | Modele noi

Jaguar i-Pace este primul SUV electric disponibil în România: prețurile încep de la 78.000 de euro

Prezentat în premieră mondială acum trei săptămâni la Geneva, noul Jaguar i-Pace poate fi comandat de astăzi în România. Modelul electric al britanicilor promite o autonomie de 480 de kilometri și are 400 CP și 696 Nm.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Masini autonome

Google și Jaguar vor să creeze o flotă de mașini autonome: 20.000 de unități I-Pace vor fi testate în SUA

Google, prin divizia sa Waymo, a semnat un parteneriat cu Jaguar Land Rover prin care va dezvolta o flotă de mașini autonome. Colaborarea presupune 20.000 de unități Jaguar I-Pace care vor fi echipate cu tehnologii autonome și care vor fi testate pe drumurile publice din Statele Unite.
Luni, 12 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Divizia SVO va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice Jaguar Land Rover: britanicii nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor

John Edwards, șeful Special Vehicle Operations (SVO), a confirmat că divizia pe care o conduce va pregăti versiuni speciale și pentru modelele electrice din familia Jaguar Land Rover. Britanicii spun că nu se vor axa doar pe îmbunătățirea performanțelor.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Jaguar a lansat SUV-ul electric I-Pace: rivalul lui Tesla Model X are 400 CP și o autonomie de 480 de kilometri

Jaguar a prezentat noul I-Pace. SUV-ul electric are două motoare electrice care oferă un total de 400 CP, iar bateria de 90 kWH promite o autonomie de 480 de kilometri, valoare măsurată în ciclul WLTP.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

SUV-ul electric Jaguar I-Pace debutează în 1 martie: încărcarea acumulatorilor va dura 45 de minute pentru 80% din capacitate

SUV-ul electric Jaguar I-Pace va fi prezentat în 1 martie, urmând ca debutul internațional să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Britanicii nu au publicat foarte multe detalii, dar ne-au asigurat că viitorul I-Pace va avea nevoie de 45 de minute pentru ca bateria să ajungă de la 0 la 80%.
Miercuri, 27 Septembrie 2017 | Industrie

Succes pentru britanici: Jaguar a primit 25.000 de comenzi pentru SUV-ul electric I-Pace

Versiunea de serie a lui Jaguar I-Pace va ajunge în showroomuri în a doua jumătate a anului viitor. Cu toate acestea, oficialii constructorului britanic ne anunță că au primit deja 25.000 de comenzi.
Marti, 20 Iunie 2017 | Modele noi

Detalii noi despre SUV-ul electric Jaguar I-Pace, recent intrat în producție: „Este mai rapid decât un Tesla Model X”

Un oficial Magna Steyr, compania care s-a implicat în dezvoltarea și producția noului Jaguar I-Pace, susține că SUV-ul este mai rapid decât rivalul Tesla Model X.
Luni, 19 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Start furat: producția lui Jaguar I-Pace a început la uzina Magna Steyr

Deși nu am făcut cunoștință cu versiunea de producție a lui I-Pace Concept, Jaguar a și demarat procesul de asamblare pentru modelul electric. Debutul internațional are loc la Frankfurt.
Vineri, 21 Aprilie 2017 | Modele noi

Noul Jaguar I-Pace, primul SUV electric al englezilor, va debuta în septembrie, la Salonul de la Frankfurt

Jaguar se va folosi de ediția din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt pentru a dezvălui versiunea de serie a conceptului I-Pace, primul său SUV electric.
Miercuri, 15 Martie 2017 | Concepte

Jaguar aduce tehnologia sa electrică în stradă: SUV-ul I-Pace s-a plimbat prin Londra pentru a promova rularea cu zero emisii

Conceptul Jaguar I-Pace a făcut o demonstrație de forță pe străzile din londra. SUV-ul electric anticipează versiunea de producție, așteptată la finalul acestui an.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 15 Noiembrie 2016 | Modele noi

Jaguar I-Pace este răspunsul englezilor la Tesla Model X și la avalanșa SUV-urilor electrice

Jaguar a lansat conceptul unui SUV electric, așteptat să se lanseze în anul 2018. Modelul se numește I-Pace și este diferit de actualul F-Pace.
Duminica, 27 Martie 2016 | Masini electrice si hibride

Jaguar vrea să ne bage în priză: englezii au anunțat că lansează un model electric în maxim doi ani

Jaguar a anunțat oficial că are planuri pentru introducerea unui model electric. Acesta ar urma să debuteze oficial în anul 2018.

Tag-uri similare

Jaguar, Jaguar I-Pace, Jaguar F-Pace, Ian Callum, Jaguar E-Pace, Jaguar electric, Jafuar F-Type, Jaguar I-Type
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru