Kalle Rovanpera

Vineri, 26 Ianuarie | Modele noi

Toyota: două ediții speciale pentru GR Yaris facelift, dezvoltate de Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera

Toyota a dezvăluit oficial două ediții speciale pentru noul GR Yaris facelift. Cele două ediții noi sunt dezvoltate de Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera, multiplii campioni mondiali în WRC. Doar 100 de exemplare din fiecare ediție vor fi produse.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | WRC

Surpriză în WRC: Campionul Kalle Rovanperä, doar sezon parțial în 2024

Kalle Rovanperä, dublu campion mondial în WRC, a anunțat că va avea doar un sezon parțial în 2024. Pilotul finlandez dorește să-și reîncarce bateriile după două sezoane de mare succes.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Motorsport

WRC: Kalle Rovanpera, campion mondial pentru a doua oară la rând

Kalle Rovanpera, pilot în cadrul echipei Toyota din WRC, a cucerit al doilea său titlu mondial în Raliul Europei Centrale. Finlandezul este cel mai tânăr dublu campion mondial din istoria competiției.
Luni, 16 Ianuarie 2023 | Concepte

Toyota prezintă două ediții speciale pentru GR Yaris: dedicate lui Sebastien Ogier și Kalle Rovanpera

Toyota a dezvăluit două ediții speciale noi pentru hot hatch-ul GR Yaris. Cele două mașini aduc un omagiu campionilor mondiali de raliuri Sebastien Ogier, respectiv Kalle Rovanpera. Cele două ediții speciale vor intra în producție mai târziu în acest an și vor fi disponibile în Japonia.
Luni, 03 Octombrie 2022 | General

WRC: Kalle Rovanpera devine cel mai tânăr campion mondial din istorie

Kalle Rovanpera, pilotul finlandez al echipei Toyota în WRC, a cucerit primul său titlu mondial odată cu victoria obținută la raliul Noii Zeelande. În weekend-ul în care a împlinit 22 de ani, el a devenit cel mai tânăr campion mondial din istoria competiției și este primul finlandez care câștigă titlul după 20 de ani.
Luni, 17 Februarie 2020 | Motorsport

Elfyn Evans câștigă Raliul Suediei: Ott Tanak și Kalle Rovanpera completează podiumul

Elfyn Evans (Toyota) a câștigat Raliul Suediei și își trece în cont a doua victorie a carierei sale în WRC. O altă surpriză majoră a fost prezența tânărului Kalle Rovanpera (19 ani) pe poziția a treia a clasamentului general.
Miercuri, 27 Noiembrie 2019 | Motorsport

Sebastien Ogier semnează cu Toyota pentru sezonul 2020 al Campionatului Mondial de Raliuri: Elfyn Evans și Kalle Rovanpera completează echipa niponă

Toyota Gazoo Racing a anunțat echipajele pe care le vom vedea sub culorile niponilor în ediția 2020 a Campionatului Mondial de Raliuri. Sebastien Ogier, Elfyn Evans și Kalle Rovanpera sunt cei trei piloți care vor lua startul alături de Toyota.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak câștigă etapa din Marea Britanie. Petter Solberg se impune în categoria WRC 2

Estonianul Ott Tanak a câștigat etapa din Mondialul de Raliuri desfășurată în Marea Britanie. Petter Solberg, campion mondial în 2003, a concurat pentru ultima oară într-o etapă de WRC și s-a impus în categoria WRC 2. Totodată, Kalle Rovanpera se impune în cadrul WRC 2 Pro și câștigă campionatul cu două etape înainte de finalul sezonului.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Video

VIDEO: Kalle Rovanpera da lectii de raliu la 8 ani

Fiului fostului pilot finlandez Harri Rovanpera reuseste sa conduca masinile de competitie mai bine decat o fac multi profesionisti. Privim un viitor campion mondial in WRC?

Tag-uri similare

Kalle Rovanpera, Harri Rovanpera, Rovanpera
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru