Kecskemet

Joi, 21 Februarie 2019 | Industrie

Mercedes-Benz a demarat producția noii generații CLA: modelul compact este asamblat în cadrul fabricii din Kecskemét, Ungaria

Noua generație Mercedes-Benz CLA a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Kecskemét, Ungaria. Modelul constructorului german va fi disponibil începând cu luna mai.
Luni, 15 Februarie 2016 | Industrie

Puteam fi noi în locul lor: fabrica Mercedes din Ungaria a ajuns la 500.000 de maşini produse în 4 ani

Fabrica Mercedes din localitatea maghiară Kecskemet a ajuns la o producţie de 500.000 de maşini, după ce în 2008 Daimler a ales Ungaria în detrimentul României pentru o astfel de uzină.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Mercedes-Benz introduce al treilea schimb la fabrica din Ungaria

Nemţii de la Mercedes-Benz vor introduce al treilea schimb la uzina din Kecskemet începând cu luna mai. În primă fază, acesta va opera doar o zi pe săptămână şi are rolul de a răspunde la cererea crescută pentru B-Klasse şi CLA.
Marti, 24 Iulie 2012 | Industrie

Mercedes-Benz creşte producţia modelului A-Klasse

Noul model A-Klasse s-a dovedit a fi atât de popular în vestul Europei încât Mercedes-Benz a trebuit să ceară ajutor uzinei Valmet din Finlanda pentru a mări producţia.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Industrie

Au demarat lucrarile la uzina Mercedes-Benz din Ungaria

Mercedes-Benz a inceput lucrarile la noua uzina a marcii din Kecskemet, Ungaria. Aceasta va fi terminata in anul 2012 si va produce modele de segment compact.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, Ungaria, uzina, Mercedes A-Klasse, Mercedes B-Klasse, Kecskemet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru