Kovalainen

Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Am facut tot ce am putut"

Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen spun ca au facut tot ce au putut in calificarile de la Silverstone, sugerand ca monoostul nu are suficienta forta de apasare aerodinamica pentru a obtine un rezultat mai bun.
Sambata, 20 Iunie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Suntem lenti in virajele rapide"

Lewis Hamilton a admis ca monoostul McLaren este prea lent in virajele rapide, in timp ce Heikki Kovalainen este nemultumit de aderenta masinii. Totusi, amandoi raman increzatori ca McLaren se indreapta spre drumul cel bun.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Formula 1

Hamilton nu utilizeaza KERS in antrenamente

Heikki Kovalainen a dezvaluit ca Lewis Hamilton nu va concura cu sistemul KERS in antrenamentele libere de vineri de la Silverstone, McLaren incercand sa faca astfel o comparatie in termeni de performanta.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Ma bucur sa fiu coechipier cu Kovalainen"

Lewis Hamilton sustine ca este incantat de colaborarea pe care o are cu Heikki Kovalainen la McLaren si spera ca acesta sa ramana la echipa si anul viitor.
Vineri, 12 Iunie 2009 | F1 Short

McLaren spera sa revina in puncte la Silverstone

Heikki Kovalainen este increzator ca McLaren poate castiga puncte in Marele Premiu al Marii Britanii, in timp ce Lewis Hamilton si Martin Whitmarsh asteapta cu mare nerabdare cursa din fata fanilor englezi.
Joi, 11 Iunie 2009 | F1 Short

McLaren analizeaza performantele lui Kovalainen

Norbert Haug a admis ca McLaren analizeaza rezultatele obtinute de Heikki Kovalainen in perspectiva sezonului 2010, insa sustine ca este prea devreme pentru a lua o decizie in privinta viitorului sau la echipa.
Sambata, 06 Iunie 2009 | F1 Short

McLaren, tradati de aderenta din virajele rapide

Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen si Martin Whitmarsh considera ca prestatia dezamagitoare din calificari a celor de la McLaren are drept cauza aderenta foarte scazuta a monopostului MP4-24 in virajele de mare viteza.
Vineri, 05 Iunie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Suntem mai rapizi decat ne asteptam"

Lewis Hamilton a fost luat prin surprindere de forma aratata vineri de monopostul McLaren in timpul antrenamentelor pentru Marele Premiu al Turciei.
Joi, 04 Iunie 2009 | F1 Short

Kovalainen, convins ca McLaren va progresa constant

Heikki Kovalainen considera ca McLaren Mercedes reuseste sa aduca constant imbunatatiri monopostului McLaren, motiv pentru care priveste cu incredere restul sezonului.
Marti, 02 Iunie 2009 | F1 Short

Haug neaga interesul pentru Rosberg

Norbert Haug a dezmintit speculatiile potrivit carora McLaren este interesata de serviciile lui Nico Rosberg pentru sezonul urmator, sugerand astfel ca postul lui Heikki Kovalainen nu este in pericol.
Vineri, 29 Mai 2009 | F1 Short

McLaren anticipeaza o cursa incitanta in Turcia

Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen sunt incantati de particularitatile circuitului de la Istanbul, in timp ce Martin Whitmarsh spera ca noile update-uri minore sa asigure un nou spor de performanta.
Luni, 25 Mai 2009 | F1 Short

McLaren il vrea pe Nico Rosberg

Norbert Haug a afirmat intr-un interviu ca Nico Rosberg se afla pe lista de piloti doriti la McLaren. Pleaca heikki Kovalainen?
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 23 Mai 2009 | F1 Short

Kovalainen: "Monopostul Mclaren, mai usor de pilotat"

Heikki Kovalainen spune ca monopostul McLaren este mai usor de pilotat, iar Martin Whitmarsh anticipeaza ca finlandezul va reusi sa urce cateva pozitii in cursa de duminica.
Sambata, 23 Mai 2009 | Formula 1

Hamilton: "Nu stiu ce a fost in capul meu"

Lewis Hamilton a admis ca incidentul in urma caruia a fost obligat sa abandoneze calificarile pentru Marele Premiu al statului Monaco a fost rezultatul unei greseli personale.
Joi, 21 Mai 2009 | F1 Short

Kovalainen, precaut inaintea cursei de la Monaco

Heikki Kovalainen nu isi pune sperante intr-o performanta majora in cursa din acest weekend, insa este increzator ca Mclaren va reusi sa imbunatateasca monopostul pe parcursul sezonului.
Luni, 18 Mai 2009 | F1 Short

Kovalainen, increzator in update-urile pregatite de McLaren

Heikki Kovalainen a admis ca trebuie sa ramana foarte motivat pentru acest sezon si este increzator ca McLaren va face pasi in fata prin update-urile pregatite pentru Marele Premiu al statului Monaco.
Vineri, 15 Mai 2009 | Formula 1

McLaren confirma utilizarea sistemului KERS la Monaco

Heikki Kovalainen a confirmat ca McLaren Mercedes va utiliza tehnologia KERS in Marele Premiu al statului Monaco din acest weekend.
Luni, 11 Mai 2009 | F1 Short

Hamilton: "Am facut tot ce am putut"

Lewis Hamilton spune ca a facut tot ce a putut pentru a obtine un rezultat bun in Spania, insa admite ca monopostul McLaren nu a fost la inaltime.
Duminica, 10 Mai 2009 | F1 Short

Hamilton: "Titlul mondial nu este inca jucat"

Lewis Hamilton admite ca este dificil sa-si cuantifice sansele pentru titlu, insa considera ca lupta pentru trofeul suprem este departe de a se fi incheiat.
Sambata, 09 Mai 2009 | F1 Short

McLaren, dezamagiti de prestatia din calificari

Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen si Martin Whitmarsh sunt dezamagiti de rezultele modeste obtinute de Mclaren in calificarile pentru Marele Premiu al Spaniei.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru