Kovalainen

Marti, 18 August 2009 | F1 Short

Casti speciale pentru Hamilton si Kovalainen

Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen vor purta casti cu insemne speciale in cadrul Marelui Premiu al Europei din acest weekend.
Luni, 17 August 2009 | Formula 1

McLaren tinteste o noua victorie la Valencia

Dupa victoria obtinuta la Hungaroring, McLaren isi propune sa castige Marele Premiu al Europei din acest weekend, mizand pe imbunatatirile aduse monopostului MP4-24.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | F1 Short

Stuck: "McLaren trebuie sa-l aduca pe Rosberg"

Fostul pilot de Formula 1 Hans-Joachim Stuck crede ca McLaren ar trebui sa il recruteze pe Nico Rosberg si sa il concedieze pe Heikki Kovalainen.
Luni, 27 Iulie 2009 | Formula 1

Hamilton: "Nu ma asteptam sa castig in Ungaria"

Lewis Hamilton a admis ca nu anticipa ca va obtine o victorie in Ungaria si este incantat de performanta obtinuta, la fel ca si Heikki Kovalainen.
Sambata, 25 Iulie 2009 | F1 Short

Vettel, ingrijorat de monoposturile echipate cu KERS

Sebastian Vettel este convins ca va fi depasit la start de cele doua monoposturi echipate cu sistemul KERS pilotate de Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

McLaren, in extaz dupa performantele din antrenamente

Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen si Martin Whitmarsh si-au exprimat bucuria pentru prestatiile excelente ale echipei in antrenamentele de la Hungaroring.
Vineri, 24 Iulie 2009 | F1 Short

Whitmarsh: "Kovalainen nu are locul asigurat in 2010"

Martin Whitmarsh a admis ca prezenta lui Heikki Kovalainen la McLaren pentru 2010 nu este sigura, insa spune ca finlandezul a facut o treaba buna in cadrul team-ului.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Formula 1

VIDEO: Hamilton si Kovalainen vor un podium in Ungaria

Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen dezvaluie in cadrul unui interviu acordat pentru McLaren ca spera sa obtina un loc pe podium in Marele Premiu al Ungariei din acest weekend.
Marti, 21 Iulie 2009 | Formula 1

McLaren ar putea schimba linia de piloti pentru 2010

McLaren Mercedes nu a exclus posibilitatea de a opera modificari in linia de piloti pentru sezonul 2010, un pilot german reprezentand marea atractie pentru "Sagetile Arginitii".
Marti, 21 Iulie 2009 | F1 Short

Demonstratie de Formula 1 la Moscova

Heikki Kovalainen, Kazuki Nakajima si David Coulthard au fost reprezentatii echipelor McLaren, Williams si Red Bull la demonstratia de Formula 1 facuta luni la Moscova.
Vineri, 17 Iulie 2009 | F1 Short

McLaren introduce un nou update pentru Hungaroring

Martin Whitmarsh a anuntat ca McLaren va introduce noi imbunatatiri pentru monopostul MP4-24, iar Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen spera ca acestea sa conduca la obtinerea unor rezultate superioare in Marele Premiu al Ungariei.
Luni, 13 Iulie 2009 | Formula 1

Hamilton: "Cursa mea s-a terminat in primul viraj"

Lewis Hamilton spune ca orice speranta intr-un rezultat bun la Nurburgring s-a naruit in urma pagubelor produse la monopost de incidentul cu Mark Webber.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

McLaren, incantati de revenirea in forta

Martin Whitmarsh si Heikki Kovalainen isi exprima satisfactia pentru cea mai buna performanta a celor de la McLaren in calificari din acest sezon: locurile 5 si 6 pe grila de start.
Sambata, 11 Iulie 2009 | F1 Short

McLaren vede primele semne de revenire

Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen si Martin Whitmarsh sustin ca update-urile aduse la Nurburgring indica un prim semnal de revenire din partea echipei McLaren.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Formula 1

Ferrari si McLaren utilizeaza KERS in Germania

Felipe Massa si Heikki Kovalainen au confirmat ca Ferrari si, respectiv, McLaren, vor utiliza tehnologia KERS pe parcursul Marelui Premiu al Germaniei din acest weekend.
Vineri, 10 Iulie 2009 | F1 Short

Kovalainen vrea sa ramana la McLaren

Heikki Kovalainen si-a exprimat speranta ca McLaren Mercedes ii va prelungi contractul scandent la finalul acestui sezon.
Vineri, 03 Iulie 2009 | F1 Short

McLaren: "Scopul nostru e sa revenim cat de repede in fata"

Preview-ul McLaren pentru cursa de la Nurburgring ascunde mai degraba dezamagire decat speranta. Hamilton, Kovalainen si Whitmarsh considera ca urmatoarea cursa nu poate sa aduca elemente clar pozitive pentru echipa.
Luni, 29 Iunie 2009 | F1 Short

Kovalainen: "McLaren a invatat enorm din greselile din 2009"

Pilotul finlandez al celor de la McLaren sustine ca anul 2009 a servit ca o lectie pentru McLaren, promitand ca echipa va reveni mai puternica in 2010.
Marti, 23 Iunie 2009 | F1 Short

McLaren spera intr-un reviriment la Hungaroring

Martin Whitmarsh spera ca McLaren sa fi trecut peste cele mai dificile momente din acest an si este increzator ca monopostul MP4-24 se preteaza mult mai bine circuitului de la Hungaroring.
Luni, 22 Iunie 2009 | Formula 1

Hamilton: "Am facut tot ce am putut"

Lewis Hamilton sustine ca nu putea realiza mai mult in cursa de la Silverstone, in timp ce Heikki Kovalainen il acuza pe Sebastien Bourdais de provocarea accidentului care a dus la abandonul sau.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru