Kovalainen

Vineri, 04 Septembrie 2009 | F1 Short

Hamilton anticipeaza un weekend competitiv la Monza

Lewis Hamilton considera ca McLaren va avea parte de un weekend competitiv in Marele Premiu al Italiei, viziune impartasita si de Heikki Kovalainen si Martin Whitmarsh.
Joi, 03 Septembrie 2009 | Formula 1

Williams mizeaza pe calitatile lui Hulkenberg

Williams a confirmat ca a primit mai multe oferte din partea unor piloti interesati sa concureze pentru britanici in 2010, insa una dintre variante ramane testerul Nico Hulkenberg.
Luni, 31 August 2009 | F1 Short

Hamilton: "A fost una dintre acele zile proaste"

Lewis Hamilton este dezamagit de accidentul colectiv care a dus la abandonul sau, in timp ce Heikki Kovalainen este laudat de Martin Whitmarsh pentru prestatia in urma caruia a ocupat locul 6.
Sambata, 29 August 2009 | F1 Short

Hamilton spera sa termine in puncte

Lewis Hamilton spera sa termine in puncte Marele Premiu al Belgiei si, la fel ca Heikki Kovalainen si Martin Whitmarsh, admite ca monopostul MP4-24 nu este competitiv pe circuitul de la Spa.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Hamilton: "Suntem mai competitivi decat anticipam"

Lewis Hamilton sustine ca monopostul MP4-24 a inregistrat progrese remarcabile, insa admite ca echipele fruntase beneficiaza de masini mai rapide decat McLaren.
Vineri, 28 August 2009 | F1 Short

Kovalainen crede ca si-a imbunatatit performantele

Heikki Kovalainen considera ca a avut o prestatie mai buna la Valencia comparativ cu cursele precedente si crede ca McLaren benefixciaza in prezent de un monopost mai puternic.
Joi, 27 August 2009 | Formula 1

Williams: "McLaren este interesata de Rosberg"

Frank Williams crede ca McLaren isi va manifesta oficial interesul pentru Nico Rosberg in cazul in care va renunta la serviciile lui Heikki Kovalainen.
Miercuri, 26 August 2009 | F1 Short

Pilotii McLaren vor utiliza configuratii identice la monopost

McLaren a anuntat ca Heikki Kovalainen si Lewis Hamilton vor putea utiliza monopostul cu ampatament redus in Marele Premiu al Belgiei, dupa ce in cursa anterioara doar britanicul a avut aceasta oportunitate.
Miercuri, 26 August 2009 | F1 Short

McLaren a inceput negocierile cu alti piloti

McLaren a confirmat ca se afla in discutii cu mai multi piloti pentru sezonul 2010, insa a refuzat sa ii nominalizeze.
Miercuri, 26 August 2009 | Formula 1

McLaren vrea sa-si consolideze locul 4

Pentru Marele Premiu al Belgiei, McLaren are drept obiectiv o clasare in puncte prin care sa isi consolideze locul 4 in clasamentul constructorilor, intrucat circuitul nu se preteaza foarte bine monopostului MP4-24.
Marti, 25 August 2009 | F1 Short

McLaren solicita performante mai bune de la Kovalainen

Martin Whitmarsh spune ca Heikki Kovalainen trebuie sa isi imbunatateasca viteza de la inceputul stinturilor, considerand insa ca finlandezul face o treaba buna de la jumatatea cursei pana la final.
Luni, 24 August 2009 | Formula 1

Hamilton: "Eroarea nu a influentat rezultatul cursei"

Lewis Hamilton sustine ca eroarea echipei de la cea de-a doua sa oprire la boxe nu a avut nicio influenta asupra rezultatului final si ca Rubens Barrichello ar fi castigat oricum Marele Premiu al Europei.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 23 August 2009 | F1 Short

Kovalainen, increzator ca poate castiga cursa

Heikki Kovalainen este optimist ca poate castiga Marele Premiu al Europei din acest weekend.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Whitmarsh: "McLaren straluceste la Valencia"

Martin Whitmarsh este incantat de ocuparea primei linii a grilei de start de catre McLaren, considerand ca Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen au stralucit in calificari.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Kovalainen nu regreta ratarea pole-ului

Heikki Kovalainen spune ca este incantat de locul 2 realizat in calificari, in ciuda faptului ca o eroare l-a costat pole position-ul pentru cursa de duminica.
Sambata, 22 August 2009 | F1 Short

Hamilton: "Este grozav sa ocupam prima linie"

Lewis Hamilton considera ca pole positionul obtinut la Valencia este fantastic, cu atat mai mult cu cat Heikki Kovalainen va pleca de pe locul 2.
Sambata, 22 August 2009 | Formula 1

Hamilton va utiliza noul update la Valencia

McLaren a decis ca Lewis Hamilton sa utilizeze monopostul cu ampatamentul redus adus la Valencia, in timp ce Heikki Kovalainen va concura cu versiunea initiala, mai lunga.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Hamilton regreta accidentul din antrenamente

Lewis Hamilton admite ca a pierdut timp pretios pe circuit din cauza avarierii aripii fata in debutul ultimei sesiuni de antrenamente, insa este increzator in performantele monopostului McLaren.
Vineri, 21 August 2009 | F1 Short

Kovalainen neaga presiunea de a obtine rezultate

Heikki Kovalainen sustine ca nu este sub presiune de a obtine rezultate bune in finalul sezonului pentru a-si pastra locul la McLaren in 2010, desi admite ca trebuie sa isi imbunatateasca performantele.
Miercuri, 19 August 2009 | Formula 1

McLaren neaga negocierile cu alti piloti

McLaren sustine ca nu negociaza cu niciun pilot in perspectiva sezonului urmator, insa admite ca Heikki Kovalainen trebuie sa obtina victorii in ultimele curse pentru a-si pastra locul la echipa in 2010.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru