Kovalainen

Luni, 16 Noiembrie 2009 | Formula 1

Button a vizitat sediul echipei McLaren

Jenson Button a vizitat vineri sediul echipei McLaren de la Woking, presa britanica speculand ca englezul este favorit sa devina coechipierul lui Lewis Hamilton.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Formula 1

Kovalainen, penalizat cu 5 pozitii pe grila de start

Heikki Kovalainen a fost penalizat cu 5 pozitii pe grila de start a Marelui Premiu din Abu Dhabi dupa ce a fost nevoit sa schimbe cutia de viteze.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton spera sa incheie sezonul cu o victorie

Lewis Hamilton va lupta pentru castigarea ultimei curse a sezonului, in timp ce Heikki Kovalainen este dezamagit de problemele la cutia de viteze.
Sambata, 31 Octombrie 2009 | F1 Short

Kovalainen: "Hamilton este favorizat la McLaren"

Heikki Kovalainen a admis ca Lewis Hamilton a fost favorizat in acest sezon la McLaren, in special in ultima parte a calificarilor, cand finlandezul era obligat sa concureze cu mai mult combustibil decat coechipierul sau.
Vineri, 30 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton: "McLaren are cel mai bun monopost la Abu Dhabi"

Lewis Hamilton considera ca monopostul McLaren utilizat in Abu Dhabi este cel mai bun din acest sezon, in timp ce Heikki Kovalainen anticipeaza un spor de performanta de 0.4 secunde pe tur prin sistemul KERS.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Formula 1

Hakkinen: "McLaren nu trebuie sa renunte la Kovalainen"

Mika Hakkinen este surprins ca McLaren cauta un inlocuitor pentru Heikki Kovalainen, considerand ca finlandezul face o treaba foarte buna la echipa alaturi de Lewis Hamilton.
Luni, 26 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton exclude plecarea la Ferrari

Lewis Hamilton sustine ca nu este interesat sa concureze pentru Ferrari pentru ca McLaren a reprezentat singurul sau vis.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | F1 TOP

McLaren neaga interesul pentru Jenson Button

McLaren Mercedes a negat ca este interesata de serviciile lui Jenson Button pentru sezonul 2010 si sustine ca nu negociaza un contract cu noul campion mondial al Formulei 1.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton vrea sa incheie sezonul cu o victorie

Lewis Hamilton isi propune sa castige Marele Premiu din Abu Dhabi, in timp ce Heikki Kovalainen si martin Whitmarsh isi propun sa mentina McLaren pe locul 3 in clasament.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

Trulli asteapta o decizie din partea Toyota

Jarno Trulli a confirmat ca asteapta o decizie din partea echipei Toyota in privinta bugetului pentru sezonul vviitor inainte de a stabili pentru ce echipa va concura in 2010.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren si Trulli, amendati pentru incidentele de la Interlagos

McLaren si Jarno Trulli au fost amendati pentru doua incidente separate petrecute in primele tururi ale Marelui Premiu al Braziliei, iar Heikki Kovalainen a fost penalizat cu 25 de secunde.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton: "Un podium cat o victorie"

Lewis Hamilton simte podiumul obtinut la Interlagos ca pe o victorie, in timp ce Heikki Kovalainen crede ca ar fi terminat in puncte in absenata incidentului din pitlane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

McLaren, dezamagiti de comportamentul monopostului

Lewis Hamilton si Heikki Kovalainen au admis ca monopostul McLaren a fost foarte dificil de pilotat pe circuitul imbibat cu apa de la Interlagos, insa Martin Whitmarsh spera ca echipa sa castige cateva puncte in cursa.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren amana decizia in privinta coechipierului lui Hamilton

McLaren va anunta numele coechipierului lui Lewis Hamilton din 2010 dupa finalul acestui sezon, insa echipa isi propune sa fie mult mai competitiva anul viitor.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

McLaren anticipeaza o dominatie Red Bull la Interlagos

Lewis Hamilton si Martin Whitmarsh considera ca Red Bull vor fi foarte rapizi in Brazilia, insa la fel ca si Heikki Kovalainen sunt increzatori ca McLaren va obtine rezultate bune.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren lupta cu Ferrari si Toyota pentru locul 3

McLaren a admis ca ocuparea locului trei in clasamentul constructorilor impotriva rivalilor traditionali de la Ferrari si a celor de la Toyota reprezinta un obiectiv foarte important.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | F1 Short

Interlagos, o destinatie speciala pentru McLaren

Martin Whitmarsh admite ca Interlagos reprezinta o destinatie speciala pentru McLaren dupa rezultatele obtinute in Brazilia in ultimii doi ani, in timp ce Heikki Kovalainen asteapta cursa cu nerabdare.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Mercedes va organiza o demonstratie de F1 in noiembrie

Mercedes va organiza o demonstrie de Formula 1 pe 8 noiembrie in Marea Britanie la care vor participa printre altii Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen, Mika Hakkinen sui David Coulthard.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren nu se grabeste sa decida coechipierul lui Hamilton

McLaren nu se grabeste sa decida coechipierul lui Lewis Hamilton pentru 2010, afirmand ca Heikki Kovalainen si Kimi Raikkonen se numara printre optiuni.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

Hamilton, tradat de problemele tehnice ale monopostului

Lewis Hamilton admite ca nu a reusit sa obtina locul 2 in cursa de la Suzuka din cauza unor probleme la cutia de viteze si la sistemul KERS, insa este felicitat de Martin Whitmarsh pentru modul in care a pilotat.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Toro Rosso, Vettel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru