Lyft

Joi, 11 Noiembrie 2021 | Masini autonome

Las Vegas va avea taxiuri fără șofer din 2023

Las Vegas va deveni primul oraș din lume unde vor rula taxiuri fără șofer. Serviciul de taximetrie complet autonom va debuta în 2023 și va fi controlat de către firmele de ride-sharing Motional și Lyft. Flota va fi alcătuită din modele Hyundai Ioniq 5.
Marti, 27 Aprilie 2021 | Industrie

Toyota achiziționează cu 550 de milioane de dolari divizia de mașini autonome de la Lyft

Gigantul american Lyft își vinde divizia de vehicule autonome cu 550 de milioane de dolari unei companii subsidiare Toyota.
Joi, 18 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Lyft vrea doar mașini 100% electrice pentru serviciul de ride-hailing, până în 2030: fără sprijin financiar pentru șoferi

Lyft susține că serviciul său de ride-hailing va oferi doar mașini 100% electrice, până în 2030. Compania nu va acorda sprijin financiar pentru șoferi în această tranziție. În acest moment, flota Lyft conține mașini electrice în proporție mai mică de 1%.
Miercuri, 07 August 2019 | General

Studiu: Serviciile de ride-hailing precum Uber sau Bolt contribuie la creșterea traficului în centrul marilor orașe

Serviciile de ride-hailing precum Uber sau Bolt au o influență majoră la creșterea traficului din centrul marilor orașe, contrar estimărilor că acestea descongestionează traficul, potrivit unui studiu.
Joi, 18 August 2016 | General

Tehnologia salvează Primăria: Uber înlocuiește în SUA linii falimentare de transport public

Două orașe din SUA au găsit o soluție alternativă la pomparea banilor în linii de autobuz pe care le foloseau foarte puțini locuitori: cotracte cu Uber și Lyft, servicii alternative de transport ale căror cheltuieli sunt suportate integral sau parțial de autorități.

Tag-uri similare

SUA, Uber, Lyft
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru