Masini autonome Google

Sambata, 31 August 2019 | Masini autonome

Divizia Google pentru mașini autonome solicită schimbarea legislației: "Volanul și pedalele nu ar trebui să fie obligatorii pe mașini"

Waymo, divizia de mașini autonome a Google, solicită autorităților americane să elimine din legislația rutieră obligativitatea ca o mașină să aibă volan și pedale, pentru a accelera dezvoltarea mașinilor autonome.
Miercuri, 14 Iunie 2017 | Masini autonome

Mașina autonomă Google se retrage în garaj: americanii vor folosi monovolumul Chrysler Pacifica pentru a dezvolta tehnologia mai rapid

Google a anunțat că renunță la utilizarea celebrei sale mașini autonome în favoarea monovolumului Chrysler Pacifica, întrucât acest model este echipat cu tehnologie modernă.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Masini autonome

Pe urmele lui Apple: Google renunţă la dezvoltarea maşinilor autonome şi se va concentra pe un serviciu de transport

Google nu va mai dezvoltă o maşină autonomă fără frâne şi pedale. În schimb, compania americană va analiza lansarea unui serviciu de transport la sfârşitul anului viitor.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Masini autonome

Un nou accident, aceeași concluzie: prototipurile autonome Google ne arată de ce șoferii vor fi înlocuiți în final de mașinile care se conduc singure

Una dintre mașinile autonome pe care Google le testează în trafic în SUA a fost lovită de un șofer care a trecut pe roșu în intersecție. Motiv pentru Google să ne reamintească faptul că 94% dintre accidentele din orașe sunt cauzate de șoferi neatenți.
Miercuri, 06 Iulie 2016 | Masini autonome

Pentru un trafic mai sigur: maşina autonomă Google ştie să interpreteze semnalele bicicliştilor

Google a dezvăluit că maşinile autonome pe care le testează în prezent sunt capabile să înţeleagă semnalele bicicliştilor şi să anticipeze mişcările acestora.
Joi, 19 Februarie 2015 | Autoipoteze

Compania Apple a fost chemată în instanţă de un producător de baterii pentru vehicule electrice

A123 Systems, un furnizor din China specializat în acumulatori pentru vehiculele electrice, a chemat în instanţă compania americană Apple pentru recrutări agresive de angajaţi.
Vineri, 16 Decembrie 2011 | Tehnologie

Google a obţinut patentul pentru vehicule autonome

Google se mândreşte cu patentul pentru modul de funcţionare al automobilului autonom. Vehiculele autonome de la Google au parcurs peste 1.600 de kilometri fără şofer.

Tag-uri similare

Toyota, Toyota Prius, Google, masina autonoma, vehicule autonome, masini autonome Google, patent Google, patent masina autonoma
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru