Masini electrice Europa

Sambata, 30 Martie | Industrie

20% din mașinile electrice vândute în Europa sunt fabricate în China

În urma unui studiu realizat de un ONG, a ieșit faptul că una din cinci mașini electrice vândute în Europa este fabricată în China. Acest număr este preconizat să crească în acest an.
Luni, 11 Decembrie 2023 | Industrie

Prețul unei mașini electrice în Europa este dublu față de China

Diferențele de prețuri pentru mașini electrice între piața din Europa și China este foarte mare, mai ales după criza de semiconductori din Europa. În același timp, China oferă 235 de modele diferite de mașini electrice, față de 135, câte are Europa.
Joi, 16 Martie 2023 | Economic

Tesla a dominat vânzările europene de mașini electrificate în Europa, în ultimul trimestru din 2022

Potrivit datelor oficiale, Tesla a vândut cele mai multe mașini electrice în ultimul trimestru din 2022, în Europa. Constructorul american ocupă primele două locuri în clasamentul primilor 10. Tot aici apare și Dacia Spring.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Economic

Renault Zoe rămâne cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa și în luna februarie: e-Golf și Model 3 completează podiumul

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică în Europa în luna februarie cu aproape 6.400 de unități și a fost urmată în clasament de Volkswagen e-Golf și Tesla Model 3.
Marti, 10 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe domină înmatriculările de mașini electrice în Europa în ianuarie: Peugeot e-208 și Volkswagen e-Golf completează podiumul

Renault Zoe a înregistrat peste 9.500 de înmatriculări în luna ianuarie în Europa și a dominat autoritar segmentul vehiculelor electrice în fața rivalilor Peugeot e-208 și Volkswagen e-Golf.
Joi, 06 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Grupul Volkswagen vrea să instaleze 36.000 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Europa: investiție de 250 milioane euro

Grupul Volkswagen a anunțat că va instala 36.000 de stații de încărcare pentru mașinile electrice în Europa, până în 2025. Stațiile vor fi disponibile la fabricile grupului și la circa 3.000 de dealeri din marile orașe, investiția totală fiind de 250 de milioane de euro.

Tag-uri similare

Volkswagen, masini electrice, statii incarcare, masini electrice Europa, Volkswagen statii electrice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru