MEB

Joi, 08 Decembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță îmbunătățiri pentru platforma MEB: autonomie până la 700 de kilometri și încărcare mai rapidă

Volkswagen a confirmat că pregătește o versiune îmbunătățită a platformei MEB. Noua arhitectură, MEB+, promite să ofere o autonomie mai mare, până la 700 de kilometri, precum și încărcare mai rapidă. Platforma actualizată va fi și baza unui nou model electric accesibil.
Duminica, 17 Aprilie 2022 | Industrie

Volkswagen pregătește îmbunătățiri pentru platforma sa electrică. Autonomia va crește la 700 de kilometri

Volkswagen a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru platforma MEB, dedicată modelelor electrice. Printre noutăți se numără o autonomie mărită la 700 de kilometri, capacitate de încărcare de maxim 200 de kilowați și un timp de accelerație mai mic.
Marti, 15 Martie 2022 | Modele noi

Ford va lansa un crossover electric bazat pe platforma MEB, concepută de Volkswagen

După ce a dezvăluit că va lansa 9 modele electrice noi din 2024, printre care și două crossovere noi, Ford a anunțat că unul dintre aceste modele va utiliza platforma MEB concepută de Volkswagen. Noul model va fi construit la uzina din Koln.
Vineri, 30 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Surse: Ford ar putea construi un al doilea model electric pe platforma MEB de la Volkswagen

Ford este aproape să ajungă la o înțelegere cu Volkswagen pentru un al doilea model electric care să fie construit pe platforma MEB, potrivit unor surse apropiate de situație.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen vrea ca noua platformă MEB să fie folosită și de rivali: “Sperăm să devină un standard nu doar pentru grupul VW”

Platforma modulară MEB, dedicată mașinilor electrice din Grupul Volkswagen, ar putea fi împrumutată și altor companii rivale. În acest sens, nemții poartă negocieri avansate cu alți competitori și speră ca MEB “să devină un standard nu doar pentru grupul VW”.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Seat pregătește două modele electrice până în 2020: unul dintre ele va folosi platforma modulară MEB de la Volkswagen

Seat a anunțat că va lansa două modele electrice până în 2020. Unul dintre cele două va fi primul model Seat ce va folosi noua platformă modulară MEB de la Volkswagen. Spaniolii promit că va fi o mașină “de familie, cu autonomie de circa 500 de kilometri.”
Marti, 18 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Primul val de mașini electrice de la Volkswagen: nemții vor construi 10 milioane de vehicule pe noua platformă modulară MEB

Grupul Volkswagen are în plan să construiască 10 milioane de mașini electrice pe noua platformă modulară MEB, proiect în care vor fi incluse și viitoare modele de la Skoda, Seat și Audi.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Nemții au prins curaj: Volkswagen estimează că va depăși obiectivul de un milion de mașini electrice vândute anual până în 2025

Volkswagen se așteaptă ca obiectivul de un milion de mașini electrice vândute anual până în 2025 să fie depășit cu ajutorul unei cereri ridicate din Europa și China, potrivit unui oficial al companiei.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru