Model X

Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Tesla a redus producția lui Model S și Model X: "Nu intenționăm să eliminăm cele două modele din gamă"

Tesla a concediat 7% dintre angajați pentru a reduce producția lui Model S și Model X după eliminarea versiunii cu baterie de 75 kWh din ofertă, însă nu intenționează să renunțe la cele două modele.
Vineri, 21 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Vești dintr-o lume paralelă: 70% dintre cele un milion de curse de taxi bifate în acest an pe aeroportul din Amsterdam au fost realizate de mașini electrice din gama Tesla

În timp ce procesul de comandă al unui taxi în aeroporturile românești este în continuare un chin pentru pasageri, în țările din vestul Europei lucrurile sunt ceva mai organizate.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Economic

Măsuri pentru fluidizarea producției: Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X

Elon Musk a anunțat că Tesla va reduce numărul de culori disponibile la interior pentru Model S și Model X pentru “a simplifica producția”, începând cu data de 1 noiembrie.
Joi, 30 August 2018 | General

Tesla introduce o nouă opțiune de securitate: cod PIN pentru a putea porni mașina

Tesla a lansat opțiunea "PIN to Drive" prin care mașina poate fi pornită doar după introducerea unui cod PIN. Opțiunea este disponibilă inițial pentru Model S și Model X.
Miercuri, 21 Februarie 2018 | Industrie

Tesla are probleme și cu livrările lui Model S și Model X: cumpărătorii trebuie să aștepte până la 5 luni pentru a primi mașinile

Tesla susține că cererea în creștere pentru Model S și Model X a generat timpi de livrare de până la 5 luni pentru cele două modele, în condițiile în care americanii au probleme asemănătoare și cu Model 3.
Joi, 15 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Bornă atinsă: Tesla a ajuns la 300.000 de mașini produse de la înființarea companiei

Tesla a anunțat că producția sa a ajuns recent la borna de 300.000 de mașini electrice construite de la data înființării companiei.
Marti, 31 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Recomanzi și câștigi: un american va primi viitoarea generație Tesla Roadster pentru că a convins 55 de clienți să cumpere o Tesla

Ben Sullins, un proprietar de Model S din Statele Unite, a reușit să convingă 55 de oameni să-și cumpere o Tesla și va primi cadou viitoarea generație Tesla Roadster, ca bonus al programului de recomandare inițiat de companie.
Sambata, 14 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Precauție: Tesla a chemat în service 11.000 de unități Model X din cauza unor posibile probleme la scaunele din spate

Tesla a chemat la verificări în service circa 11.000 de exemplare Model X din cauza unor posibile probleme la scaunele din spate.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | General

Tesla Model 3, disponibil deja pe site-urile de anunțuri: proprietarul cere 125.000 de euro, triplu decât prețul de achiziție

Un exemplar Tesla Model 3 a apărut pe site-ul de anunțuri Craiglist pentru 150.000 de dolari (125.000 de euro), deși acesta a fost produs în numai 260 de unități pentru angajații producătorului.
Miercuri, 30 August 2017 | Masini electrice si hibride

Mașinile Tesla cu baterii de 100 kWh devin mai accesibile: reduceri de până la 5.000 de dolari

Tesla a operat o serie de reduceri de prețuri de până la 5.000 de dolari pentru versiunile de top ale lui Model S și Model X echipate cu acumulatori de 100 kWh, datorită reducerii costurilor la dezvoltarea acestora.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Tehnologie

Performanţe prin software: Tesla Model S şi Model X vor primi un update pentru a deveni şi mai rapide decât în prezent

Tesla Model S şi Model X vor reduce cu 0.1 secunde timpul de acceleraţie de la 0-100 km/h datorită unui update software care va fi disponibil începând din luna decembrie.
Vineri, 15 Iulie 2016 | Modele noi

Tesla lansează Model X 60D, o versiune mai ieftină cu autonomie mai mică a SUV-ului electric, pentru a contracara ratarea ţintei de vânzări

Tesla Motors a ratat ţinta de vânzări pentru prima jumătate a anului şi propune o versiune mai ieftină cu autonomie redusă a SUV-ului Model X pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Iunie 2016 | O lume nebuna

Un american acuză Tesla Model X că a accelerat singur într-un perete. Tesla: "Șoferul a încurcat frâna cu accelerația"

Era mașinilor inteligente nu-i va ierta pe șoferii care încearcă să "se scoată" atunci când provoacă un accident. Un exemplu bun vine din SUA, acolo unde un șofer care a acuzat un Model X că a accelerat de la sine putere a fost prins cu mâța-n sac de Tesla cu ajutorul datelor înregistrate de mașină.
Marti, 08 Martie 2016 | Modele noi

Între 94.000 și 132.000 de euro. Prețurile noului Tesla Model X le concurează în Europa pe cele ale lui Porsche Cayenne

Singurul SUV full-electric din lume se lansează în Europa cu prețuri care le concurează pe cele ale versiunilor de top ale lui Porsche Cayenne. va avea succes Tesla Model X pe piața de pe Bătrânul Continent?
Miercuri, 03 Februarie 2016 | Industrie

Nu-l criticați pe Elon Musk! Un client Tesla s-a trezit cu comanda anulată după ce a criticat evenimentul de lansare a SUV-ului Model X

Critica nu-i priește lui Elon Musk: după ce un client care a depus avansul de 5000 de dolari pentru Model X a criticat pe bună dreptate evenimentul de lansare a SUV-ului electric, Musk a anulat personal comanda acestuia.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | Industrie

Cui îi trebuie showroom-uri? Un client Tesla a vândut de unul singur 188 de mașini în două luni

Vești amestecate dinspre Tesla la început de an. Pe de o parte, programul de recomandări inițiat de companie are rezultate excelente, iar vânzările au depășit pentru prima dată în istorie 50.000 de unități pe an. Pe de altă parte, un Model S a ars în condiții necunoscute la un punct de încărcare din Norvegia.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X a adunat 20.000 de comenzi la o săptămână de la prezentarea oficială

Un SUV electric de peste 80.000 de euro construit de o companie care acum 10 ani nu exista poate părea o tâmpenie. Nu şi în cazul lui Tesla Model X, care promite să devină un hit absolut.
Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X se prezintă în varianta de serie: autonomie de 413 kilometri și zero emisii

Americanii de la Tesla Motors au prezentat noul Model X în varianta de serie. SUV-ul are tracțiune integrală, portiere spate cu deschidere verticală și o autonomie de 413 kilometri.
Miercuri, 02 Septembrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X: primele imagini cu cel mai rapid SUV din istorie - 3.2 secunde pentru 0-96 km/h

Pe lângă îmbogățirea tehnologică pe care o aduce în industria auto, Tesla Motors va forța intrarea în istorie odată cu lansarea noului Model X, pe care-l va transforma în cel mai rapid SUV de serie din lume.
Vineri, 14 August 2015 | Modele noi

Programul de recomandări de la Tesla dă roade: un norvegian va primi un Model X pentru că a convins zece prieteni să cumpere un Model S

Bjorn Nyland, unul dintre primii proprietari de Model S din Norvegia, este marele câștigător al programului de recomandări de la Tesla. Pentru că a convins zece oameni să cumpere un Model S, Bjorn va primi gratuit un Model X din seria limitată Founder's Edition.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model S, Model S, Tesla Model X, Model X, modele noi Tesla, SUV Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru