Motoare Toyota

Marti, 16 Ianuarie | Industrie

Toyota nu vrea să renunțe la motoarele termice

Akio Toyoda, șeful Grupului Toyota, nu dorește să renunțe la motorul termic. Ba chiar el sugerează că acesta va fi dezvoltat pentru a putea fi neutru în carbon în viitor.
Luni, 05 Martie 2018 | Industrie

Toyota împrospătează gama de motoare: nouă unități de propulsie cu 17 versiuni până în 2021. Prima dintre ele apare pe noul Auris

Toyota va lansa o gamă de nouă motoare cu 17 versiuni până în 2021, iar primul dintre acestea va avea 2.0 litri și va fi disponibil pe noua generație Auris, care se va lansa în 6 martie.
Miercuri, 07 Decembrie 2016 | Tehnologie

Toyota promite reducerea consumului cu 20% pentru noua generaţie de motoare şi sisteme hibride

Toyota va introduce anul viitor un motor pe benzină cu 4 cilindri de 2.5 litri, un nou sistem hribrid şi cutii de viteze automate cu 8 şi 10 trepte care vor permite o reducere cu până la 20% a consumului de carburant.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Modele noi

Toyota pregătește un facelift pentru GT86: modificări la suspensie, motor și estetică

GT86, modelul sport al mărcii Toyota, se pregătește de un facelift. Restilizarea nu îi va aduce motoare turbo, dar coupe-ul nipon va avea o suspensie nouă, modificări estetice și câteva schimbări la propulsor.
Luni, 22 Iunie 2015 | Modele noi

Toyota a lansat două motoare diesel noi pentru Hilux și Land Cruiser

Toyota a anunțat astăzi lansarea a două motoare diesel noi în gamele Hilux și Land Cruiser. Acestea au cilindreea de 2.4 și 2.8 litri și sunt cu 15% mai eficiente decât unitățile pe care le înlocuiesc.
Joi, 26 Martie 2015 | Modele noi

Toyota prezintă noua sa platformă globală modulară, TNGA

Toyota a publicat două imagini ale noii sale arhitecturi globale, TNGA. Aceasta este următorul pas în strategia companiei nipone şi acomodează atât modele cu tracţiune faţă, cât şi modele cu tracţiune spate.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Noul Toyota Avensis: design 100% european şi motoare mai eficiente (Update foto, info)

Noua generaţie Toyota Avensis îşi va face loc în showroom-urile mărcii în cursul acestui an. Primele imagini dezvăluie o maşină mult îmbunătăţită din punct de vedere estetic, iar promisiunile tehnice sunt şi ele interesante.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | O lume nebuna

Mitsuoka Orochi, cea mai urâtă maşină de serie din lume, primeşte o ediţie de adio

Japonezii de la Mitsuoka, creatorii celei urâte maşini aflate în producţie în prezent, se pregătesc să renunţe la modelul Orochi şi lansarea o ediţie de adio a acestuia - Evangelion Edition.
Marti, 20 Mai 2014 | Industrie

Colaborare istorică în Japonia: Honda, Nissan, Toyota, Subaru, Mitsubishi, Mazda şi Suzuki vor dezvolta împreună motoare

Toţi producătorii mari de automobile din Japonia au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta noi tehnologii pentru motoarele cu combustie internă, menite să le aducă un avantaj în faţa rivalilor din Europa şi SUA.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Modele noi

Toyota a prezentat două motorizări noi, de 1.0 şi 1.3 litri

Toyota a prezentat primele două motoare noi din viitoarea sa gamă de propulsoare eficiente. În raport cu predecesoarele lor, acestea sunt cu cel puţin 10% mai eficiente, anunţă japonezii.
Luni, 26 August 2013 | Autoipoteze

Toyota GT86 ar putea primi un motor de 2.5 litri şi 255 CP

Tetsuya Tada, inginerul şef al proiectului GT86, a declarat că modelul ar putea primi o versiune de 255 CP, motorizată de un boxer de 2.5 litri. Noua motorizare ar putea fi introdusă în 2015.
Marti, 28 Februarie 2012 | Modele noi

Toyota Prius Plug-in are un consum mixt de 2.1 litri la sută

Toyota a anunţat consumul oficial al lui Prius Plug-in Hybrid în ciclul mixt conform normelor Uniunii Europene. Acesta este de 2.1 litri la sută în modul PHEV şi urcă la 3.7 litri la sută cu bateria descărcată.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Modele noi

Toyota lucrează la un motor turbo cu patru cilindri şi injecţie directă

Toyota şi Gazoo Racing lucrează la dezvoltarea unui nou propulsor pe benzină pentru viitoarele modele ale constructorului nipon. Unitatea va fi supraalimentată şi va avea injecţie directă.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Siguranta

Toyota face un recall de 550.000 de unităţi în întreaga lume

O problemă la o fulie a arborelui cotit utilizat de anumite propulsoare din gama Toyota a declanşat o rechemare în service pentru 550.000 de unităţi. Majoritatea unităţilor afectate sunt în SUA.
Marti, 07 Iunie 2011 | Modele noi

Lotus îşi va construi propria gamă de motoare V6 şi V8

Cei de la Lotus au decis să-si construiască propriile motoare V8 şi V6. Prima unitate V8 va fi testată în iulie şi dezvoltă peste 550 CP.

Tag-uri similare

Lotus, motoare Toyota, modele noi Lotus, motoare Lotus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru