Noul Ford Focus

Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Noul Ford Focus: platformă nouă, tehnologii moderne, motorizări revizuite și versiuni Active și Vignale

Ford a prezentat noua generație Focus. Modelul de clasă compactă va fi produs pe o platformă nouă, are motorizări revizuite și tehnologii de conducere autonomă de nivel 2.
Joi, 13 Martie 2014 | Modele noi

Ford: "Nu vom schimba radical design-ul lui Focus odată cu următoarea generaţie"

Ford se pregăteşte deja de lansarea următoarei generaţii a lui Focus. Reprezentanţii companiei spun că nu plănuiesc să schimbe design-ul modelului într-o direcţie radicală, pentru a-şi păstra clientela.
Marti, 25 Februarie 2014 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut pe viu noul Ford Focus facelift la Frankfurt

Ford ne-a teleportat la Frankfurt pentru a vedea noul Focus facelift în "carne şi oase". Singura condiţie? Să păstrăm secretul până la dezvăluirea oficială, care a avut loc ieri. Am adunat pentru voi câteva impresii calde despre cel mai tehnologizat model compact al momentului.
Luni, 24 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Ford Focus facelift - imagini şi detalii cu cel mai tehnologizat model compact

Ford a dezvăluit astăzi faceliftul operat pe actualul Focus. Modelul vine cu un design inspirat de fiesta şi Mondeo, dar şi cu o mulţime de tehnologii inovative în segmentul compact.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Intern

Ford Focus costă 16.000 de euro în România

Oficialii Ford au dezvăluit lista completă de preţuri a lui Focus în România, incluzând atât versiunea sedan, cât şi hatchback-ul cu cinci uşi şi wagon-ul.
Sambata, 08 Ianuarie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este viitorul Ford Focus electric!

Oficialii Ford au prezentat în cadrul Consumer Electronics Show versiunea electrică a lui Focus. Este prima astfel de versiune realizată de Ford pe baza modelului său compact.
Marti, 04 Ianuarie 2011 | Modele noi

Primul teaser al viitorului Ford Focus în versiune electrică

Versiunea electrică a noului Ford Focus va fi prezentată peste trei zile în Las Vegas. Până atunci, producătorul de automobile ne arată o imagine teaser a portului de încărcare.
Duminica, 31 Octombrie 2010 | General

Ford lansează configuratorul online pentru noul Focus

Oficialii Ford au lansat configuratorul online pentru noua generaţie a lui Focus. Prin intermediul acestuia, clienţii îşi pot personaliza modelul dorit fără a mai fi nevoie să păşească în showroom-uri.
Joi, 30 Septembrie 2010 | PARIS 2010

Paris 2010: Noile Ford Focus hatchback, sedan, ST şi break

Ford a prezentat întreaga gamă Focus la Salonul Auto de la Paris. Toate modelele prezente vor debuta pe străzile europene în decursul anului 2011.
Miercuri, 25 August 2010 | Concepte

Ford va prezenta la Paris conceptul viitorului Focus ST

Ford a anunţat că va dezvălui la Salonul Auto de la Paris conceptul unui model de performanţă bazat pe Focus. Exponatul va anticipa viitoarea generaţie Focus ST.
Joi, 22 Iulie 2010 | Modele noi

Noul Ford Focus ST va avea 250 de cai şi va debuta la Paris

Ford va expune în cadrul Salonului Auto de la Paris noua generaţie a modelului sportiv Focus ST, aşteptată să dezvolte 250 de cai putere.
Luni, 12 Iulie 2010 | Modele noi

Şeful dezvoltării noului Focus a părăsit compania Ford

Jens Ludmann, responsabilul pentru dezvoltarea noii generaţii a lui Ford Focus, a părăsit compania Ford în favoarea unui producător german de yacht-uri - Bavaria Yachtbau.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Noul Ford Focus, vedeta la salonul elvetian

Dupa ce a fost lansat in SUA, noul Ford Focus a aterizat si in Europa. Pe langa versiunea hatchback, Ford a adus in premiera mondiala si varianta break a uneia dintre cele mai vandute compacte de pe piata.
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Noul Ford Focus si testele la care a fost supus

Ford a publicat astazi o serie de filme care descriu indelungatul proces de testare la care a fost supusa noua generatie a modelului compact Focus.
Luni, 11 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Acesta este noul Ford Focus!

Ford a prezentat, in preziua deschiderii Salonului Auto de la Detroit, primele informatii si imagini cu noua generatie Focus, un model care va arata de aceasta data la fel in Europa si SUA.

Tag-uri similare

Ford Focus, noul Ford Focus, noul Focus, Ford Focus SW, poze noul Focus, teste Ford Focus
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru