GENEVA LIVE: Noul Ford Focus, vedeta la salonul elvetian

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.03.2010
Dupa ce a fost lansat in SUA, noul Ford Focus a aterizat si in Europa. Pe langa versiunea hatchback, Ford a adus in premiera mondiala si varianta break a uneia dintre cele mai vandute compacte de pe piata.

Comentarii (6)

  • mda
    parca arata mai bine decat in pozele oficiale :-/
    6 5
  • Ford Focus
    Abordarea designului aminteste putin de Caliber insa este foarte reusit. Imi place in special silueta ceva mai compacta comparativ cu actualul focus. Cred ca va fi un succes.
    4 5
  • focus
    interiorul este clar o evolutie spectaculoasa as putea spune,dar ceva nu se leaga la bara fata,cele 2 fante de aerisire de langa cea centrala strica aspectul masinii care per general e ok
    3 1
  • Blacky
    Mi se pare ca are un aer de masini koreene. Sunt un fan Ford, dar de noul Focus nu prea sunt incantat
    4 2
  • singurul unghi care o avantajeaza este profilul ... din orice alta perspectiva e dezastru
    3 0
  • ST rulzz
    Focus pe ce nu trebuia
    Sunt fericitul posesor al unui ford focus st facelift.din punct de vedere al designului exterior au facut o greseala catastrofala...intradevar, pare o masina cu inspiratii koreene..din punctul meu de vedere,trebuiai sa se focalizeze cel mai mult pe calitatea materialelor si sa pastreze o linie cat mai curata pentru exterior..atatea guri de aerisire si stopurile prelungite nu fac decat sa strice simplitatea modelului..dezamagitor
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru