Noutati Mercedes-Benz

Miercuri, 01 Mai 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz S-Klasse - imagini neoficiale ale noii generaţii

Aspectul exterior al noii generaţii Mercedes-Benz S-Klasse a fost deconspirat pe internet înainte de prezentarea oficială. Primele imagini oficiale ale modelului vin peste două săptămâni.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Nu excludem posibilitatea dezvoltării unei maşini de clasă mică"

Reprezentanţii Daimler au declarat că nu exclud posibilitatea dezvoltării unui model de clasă mică, încadrat sub A-Klasse, care să nu fie vândut sub marca Smart.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Modele noi

Mercedes-Benz: "Ne bazăm pe noile modele cu tracţiune faţă pentru creşterea vânzărilor"

Dieter Zetsche, şeful Daimler, a declarat că noile modele cu tracţiune faţă din gama Mercedes-Benz sunt un element cheie al strategiei de creştere a vânzărilor în următorii ani.
Miercuri, 13 Februarie 2013 | Intern

Preţuri Mercedes-Benz CLA: berlina compactă germană pleacă de la 30.008 euro

Mercedes-Benz CLA, cea mai ieftină berlină din gama constructorului german şi fratele mai mic al lui CLS, are un preţ de pornire de 30.008 euro cu TVA inclus pe piaţa din România.
Vineri, 08 Februarie 2013 | Industrie

Lupta din segmentul premium continuă: Audi preia prima poziţie la vânzări în ianuarie

Duelul dintre cei trei constructori premium din Germania a bifat o nouă rundă: ianuarie 2013. De data aceasta, Audi s-a clasat pe prima poziţie la nivel global.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Tuning

Vath urcă Mercedes-Benz C63 AMG Coupe la 756 CP

Mercedes-Benz C63 AMG Coupe a primit un pachet de tuning de la VATH. Acesta dezvoltă acum 756 CP şi poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 3.6 secunde.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz E-Klasse Estate, primele imagini ale facelift-ului

Mercedes-Benz a publicat primele imagini ale versiunii Estate a noului E-Klasse facelift. Modelul german a fost revizuit complet, de la blocurile optice, până la bord şi gama de motorizări.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA şi CLA 45 AMG, primele imagini oficiale

Mercedes-Benz a publicat o galerie foto oficială cu noile CLA şi CLA 45 AMG. Cele două modele sunt acoperite de camuflaj, dar nemţii au prezentat o serie de informaţii despre acestea.
Luni, 19 Noiembrie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz CLA, fratele mai mic al lui CLS, confirmat oficial

Reprezentanţii Mercedes-Benz au confirmat oficial numele CLA, care desemnează o berlină construită pe platforma lui A-Klasse. Modelul va debuta în ianuarie 2013, la Salonul Auto de la Detroit.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Standul Mercedes-Benz, dominat de vehicule electrice

Mercedes-Benz a prezentat două vehicule electrice la Salonul Auto de la Paris. Vorbim despre SLS AMG Coupe Electric Drive şi B-Klasse Electric Drive. Cele două modele împart aceeaşi culoare.
Vineri, 20 Iulie 2012 | Intern

Mercedes-Benz CLS Shooting Brake, în România de la 64.356 euro

Importatorul Mercedes-Benz în România a anunţat preţurile noului CLS Shooting Brake pe piaţa internă. Versiunea 250 CDI pleacă de la 64.356 euro cu TVA inclus, în timp ce vârful gamei CLS 63 AMG Shooting Brake, costă 122.450 euro.
Marti, 17 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz confirmă crossoverul bazat pe platforma lui A-Klasse

Reprezentanţii Mercedes-Benz au confirmat intenţiile de a construi un crossover pe platforma MFA a lui A-Klasse şi B-Klasse. Modelul va debuta în 2015 şi va fi construit la uzina din Rastatt, Germania.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 13 Iulie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz: Motoarele pe benzină ale lui A-Klasse respectă normele Euro 6

Mercedes-Benz a anunţat că toate motoarele pe benzină din gama A-Klasse respectă deja normele Euro 6, care vor intra în vigoare abia în 2014.
Joi, 22 Martie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz GLK a primit un facelift

Mercedes i-a aplicat un facelift serios lui GLK. Modelul are alt interior, un set de blocuri optice noi şi stopuri noi. Gama de motorizări a fost şi ea actualizată, iar GLK este oferit acum şi cu versiuni cu tracţiune spate.
Vineri, 03 Februarie 2012 | Modele noi

Mercedes-Benz A-Klasse, prima imagine neoficială a noului model

Noua generaţie Mercedes-Benz A-Klasse a fost surprinsă nedeghizată pe un drum din Insulele Canare. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva.

Tag-uri similare

Mercedes, modele noi Mercedes, A-Klasse, Mercedes A-Klasse, noutati Mercedes, noutati Mercedes-Benz, noul A-Klasse, poze A-Klasse
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru